Adidas bästa löpartights för herrar våren 2018 Image

Adidas' bedste løbetøj til herrer i foråret 2018

Efter en lang vinter med tjocka, fodrade löparkläder är det äntligen dags att dra på sig säsongens svalare tightsnyheter från Adidas.

Ingen kompression og intet foder så langt øgat kan nå! Adidas' materiale ClimaCool og ClimaLite er af høj kvalitet og holder dig tør og sval. Vores testpanel har evalueret sæsonens nye, svala løpartights fra Adidas for at du skal finde ret par for just dig.

TKO strømpebukseradidas too tight

Rekommenderad pris: 599 kronor

Sammanfattning: Favoritter med grym pasform.

Testpanel äger:

Ett par löpartights med lite coolare mönster som stilmässigt är skapade för den urbana löparen, det vill säga han som gillar att springa i stadsmiljö.

- De her tightsen sticker ut med kamouflagemönstret som sträcker sig över knäna och ned över smalbenen och vaderna. De er "street-aktiga" og har et lidt tuffare look samtidig som de er diskreta, siger en af testpersonerne som virkelig diggar designen.

Materialet ClimaLite giver en meget blød følelse og pasform, har en høj fugttransport og svaler ned dig, når du springer. Du bliver aldrig for blöt eller varm i de her tightsen.

- De er meget bløde og elastiske, hvilket jeg personligt foretrækker. Helt klart mine favoritter i det her testet, siger en af testarna som provlöpt i alla tights i det här testet.

TKO tights har minimalistiske, diagonale reflekser, som giver synlighet i mörkret, inga dragkedjor, varken nertill eller till några fickor. Men det elastiske materiale gør det alligevel let at komme i dem.

- Det er en lille ficka uden dragkedja bak på sidan av tightsen. Inte stor nog för mobilen, men lagom för nycklar och ett busskort om du inte orkar springa hela vägen hem.

Response lange strømpebukserResponse long tight

Rekommenderat pris: 599 kronor

Sammanfattning: Långa tights som håller vad de lovar.

Testpanelet siger:

Response long tigh ts er af klassisk model og har et diskret design uden krusiduller. Materialet ClimaCool, som de her tights er lavet i, giver ekstra ventilation i varmt vejr.

- Tightsene fungerer fremragende både til løb og til at træne i fitnesscentret. De er smukke, lette og lavet i et tunt materiale, siger en af testpersonerne.

Tightsen har dragkedjor ved anklarna og en liten ficka med dragkedja bak på sidan. Et plus er også refleksdetaljerna som ser til at du syns i mörkret.

- Jeg synes, at tightsen transporterer bort svett fra kroppen på et bra sätt och ser till så att jag håller mig torr under hela löprundan, säger en av personerna i testpanelen.

De forformade knäna gör att du kan röra dig naturligt och obehindrat. Mange lange løbere har problemer med at stramme til for kort nedtill, noget som ikke hænder i den her model.

- Hvis du vælger en model med ordentlig længde på benene, siger du en test.

Supernova lange strømpebukseradidas supernova long tight

Rekommenderad pris: 699 kronor.

Sammanfattning: Med stærke reflekser til mørklægning.

Testpanelet siger:

Tights i ClimaLite-materiale, som trækker fugt væk fra huden og ser ud, så du holder dig tør under en længere tid. En strækbar model med dobbelt så meget stof, som følger kroppens bevægelser, så de knap føles.

- Den her model har helt klart bedst synlighet med sitt reflexmönster och passar därför perfekt för kvällslöparen. Reflexerna fyller kanske mindre funktion på gymmet, så de här är nog främst tänkt för utomhusbruk, säger en av testarna.

Supernova long tights er true to size, tunna og holder dig sval under hela löprundan. De har et diskret design, som blev vurderet af testpanelet.

- Tightsen har et mønster nedtill, men det er mindre framträdande och syns mestadels bara på smalbenen. Komforten får derimod fuld potte, siger en testare.

Förutom en svettskyddad ficka med dragkedja som rymmer små väsentligheter har tightsen elastisk linning med dragsko samt dragkedjor vid anklarna för grym passform.

LÄS MER: Så kommer du i gang med løbet 2018

LÄS MER: Så tejpar du knät efter en skada

SHOPPA HÄR: Hele vores sortiment inden for löpning