Allt du behöver veta om nötter Image

Allt du behöver veta om nötter

Alla nötter är fulla med nyttiga fetter, protein, vitaminer och mineraler. Sie können aber auch nach meinen und absolut undvika Varianten suchen, die rostade i olja, kraftigt saltade eller doppade i choklad sind. Am besten ist es, wenn Sie bis zu einem bestimmten Zeitpunkt warten und dann abwarten.

Mandlar, cashewnötter och pistagenötter är de med minst kalorier i. Am meisten är det i Macadamia- och pecannötter men skillnaderna är små och så länge måttlighet tillämpas är alla varianter fullgoda och innehåller både nyttiga fetter och näringsämnen.

Det finns flera sorters nötter som innehåller specifika näringsämnen som är särskilt bra för vissa funktioner i kroppen. Jordnötter är exempelvis fulla med folater, en mineral som är särskilt bra för hjärnan och motverkar försämrad kognitiv förmåga.

Paranötter är särskilt bra för män att få i sig, de innehåller mineralen selenium som motverkar bland annat prostatacancer. Aber es gibt auch einen Parasiten, der das Selen in sich birgt.

Mandlar är en riktig supernött och ger dig kalcium, fibrer och vitamin E. Mångsidigheten gör den till mångas favorit.

Es ist nicht wichtig, dass man sie zu sich nimmt, um die notwendigen Nährstoffe zu erhalten. Många sötsaker innehåller nötter men är rena sockerfällorna. Tänk också på att stora förpackningar kan var förädiska och lura dig att äta mer än vad som är bra. Häll upp i en skål.

Jordnötssmör finner du på både ändarna av nyttighetsskalan. Väljer du den ekologiska varianten med endast lite tillsatt salt är det ett bra alternativ för att få i dig nyttiga fetter och protein. Andra är fulla med mättade fetter och oljor som drar ner nyttigheten i källaren. Titta på innehållsförteckningen och ta den med minst ingredienser.

Wie kann man die Zutaten zubereiten? Faktum ist, dass der Kolhydrator und die Früchte, die er mit sich bringt, besonders gut sind, wenn man sie in die Socken stopft.