Många sköna mil med nya Nike Vomero 14 Image

Många sköna mil med nya Nike Vomero 14

Det har äntligen blivit dags för en rejäl uppdatering av klassiska långdistansskon Vomero. Vi välkomnar nya Nike Vomero 14 med ett stort leende på läpparna.

Du, der du dich für den Vomero entschieden hast, hast festgestellt, dass er eine gute Lösung für die richtige Entfernung ist. Den biten är inte förändrad, men Vomero 14 skiljer sig en hel del från de tidigare versionerna.

- Der neue Vomero ist für die gleiche Art von Anpassung geeignet wie die erste Version, aber wir haben eine umfassende Überarbeitung vorgenommen. Vi har arbetat om hela utseendet och designen på skon, säger Nils Spetz som är produktspecialist på Nike.

Der Vomero 14 ist mit der gleichen Zoom Air-Dämpfung ausgestattet wie der Pegasus, was zu einer verbesserten Passform und einem besseren Tragekomfort beiträgt.

- I Vomero känner du den ganska tydligt, jämfört med Pegasus där den hamnar lite mer i skymundan. Du kannst im neuen Vomero ein zusätzliches Dämpfersystem nutzen. Vi har också gett den en React-dämpning, för att verkligen få fram känslan av att det här är den mest dämpade sko du kan köpa från Nike.

Das Design wurde mit einem neuen, sehr schönen Schuhwerk ausgestattet, das Nike-Fans bereits aus dem Pegasus 35 kennen, sowie einem trendigen, leichten, klobigen Schuh. Du hast die Möglichkeit, einen stabilen Schuh zu tragen, den du auch über längere Zeit tragen kannst.

- Skon sluter om foten på ett smidigare sätt och har en tydligare strumpkänsla. Hälens insida har en vadderad foam som påminner lite om en tempurmadrass, vilket ger en ombonad mjuk känsla. Die Flywire-Trådar sind leicht über den Füßen zu tragen und ermöglichen es Ihnen, einen stabilen und stabilen Schuh zu tragen.

Vomer 14_2.pngDer neue Vomero 14 ist ein ideales Hilfsmittel für den Alltag. Rekommenderat pris är 1 445 kronor.

Vilken löpare bör kolla in den här skon?

- Jag skulle säga att den passar någon som verkligen vill ha mycket sko; extra dämpning, extra komfort och något som är top of the line. Det är ett perfekt val för dig som springer långa distanser på mycket hårt underlag.

Woher kommt das Geld?

- Yttersulan är gjord i ett liknande material som vi brukar använda: karbongummi ytterst i skon, som är ett mer slitstarkt gummi, och sedan en klibbigare blandning. Det är för att du ska få bra stryktålighet och få lite mer grepp när du skjuter ifrån i steget.

Var hamnar Vomero i Nike-familjen om vi tänker oss pålitliga Pegasus på ena sidan och supersnabba Zoom Vaporfly på andra sidan?

- Om vi har en skala där vi går från Vaporfly 4% till Pegasus, där Vaporfly 4% är en lätt tävlingssko och Pegasus en mer stöttande löparsko för träningsrundor, så hamnar Vomero ännu längre ut till kanten än Pegasus. Das ist ein sehr dämpfendes und unangenehmes Gefühl, wenn man mit dem Pegasus unterwegs ist.

Woher kommt die Bequemlichkeit?

- Det är en ganska rejäl pjäs. Auch wenn vomeron har blivit snabbare och kvickare i känslan är det ingen sko för intervaller eller tävlingar. Styrkan med skon är att den är mångsidig och väldämpad och Vomero står verkligen för extrem bekvämlighet. Den passar utmärkt för någon som är skadebenägen, har problem med knäna och springer ofta.

3 Anledningar att spana in Vomero 14

1. Rejäl dämpning

Die Kombination aus Zoom Air und React ermöglicht es Ihnen, den Schuh zu dämpfen, ohne ihn zu vernachlässigen. Du bekommst viel Energie durch den React und reaktionsfreudigen Komfort durch den Zoom Air.

2. Niedlich, ultra-bekvämt hälparti

Utformningen i hälpartiet gör att du får den vadderade foam-känslan i hälen. Riktigt hög komfort!

3. Grym för hårda underlag och långa distanser

Springer du ofta, länge och på hårt underlag är Vomero 14 din nya bästa kompis.

HÄR hittar du Nike Vomero 14 för både dam och herr.

LÄS MER :Glittra in det nya året med Nike Metallic Clash

LÄS MER: Kollektionen som räddar vinterlöpningen