Så tränar Sportamore-modellen Johan Image

Så tränar Sportamore-modellen Johan

Kanske känner du igen Johan Lindqvist som modell här på Sportamore? När han inte står framför kameran hittar du honom troligen i en CrossFitbox. Aber er hat seine Ausrüstung noch nicht gekauft.

Johan Lindqvist är inte bara modell, han är även PT, stuntman och CrossFitatlet. Für Sportamore magazines läsare avslöjar han alla sina träningshemligheter.

Wo tränar du en vanlig vecka?

- Jag tränar ungefär tio pass i veckan. Det låter kanske mycket men jag har två vilodagar och vissa av mina pass är återhämtningspass då jag sitter på airbiken i 45 minuter och trampar i lugnt tempo, så långsamt att jag kan kolla på en serie samtidigt. Just nu ligger mitt träningsfokus på CrossFit, så det är mycket olympiska lyft, gymnastik och wodar, berättar Johan Lindqvist, som har ett inspirerande Instagram-konto.

Vad har du för träningsmål för hösten?

- Ett av mina mål med hösten nådde jag redan i helgen som gick, då jag tävlade i CrossFit på Solid fitness challenge på Stockholm stadion. Nästa mål är tävlingen Roslagen open i början av november och jag siktar på en topp 15-placering.

johanSå här är vi vana att se honom!

Wie kommst du dazu, in deinem Job als Stuntman einen Skador zu finden?

- Det mesta har jag att tacka min bakgrund som gymnast där jag har fått in det mesta med fallteknik och kroppskännedom. Nach der Gymnastik habe ich mich mit Parkour, Freerunning und Tricks beschäftigt, die ich auch heute noch praktiziere. Jag tackar bara ja till de jobb som jag känner att jag behärskar, än så länge har jag inte behövt tacka nej någon gång förutom en gång då det var en grej med bilkörning.

Du verkar träna väldigt funktionellt, finns det någon övning du gör bara för utseendets skull?

- Det mesta jag gör är ju för CrossFiten nu och jag har ett program som jag följer. Es wurde von einer Person namens Blaine McConnell entwickelt. Ich kann Ihnen versichern, dass er leichte zusätzliche Bizepscurls und Magenträning macht!

Was sind die besten Träningstipps für Sportamore magazines läsare?

- Hitta rolig träning! Egal ob du springst, klätschst oder boxst, es ist wichtig, dass du die Tipps befolgst, denn es ist wichtig, dass du sie auch wirklich umsetzt. Außerdem ist es wichtig, dass Sie einen guten Freund haben, der gut aussieht und gut aussieht.

Wie hast du ihn bei Sportamore gefunden?

- Ett par riktigt grymma Nike Metcon 2 och ett linne från Wyte.

johan lindqvistPsst! Vill du se Johan Lindqvists stunt? Här är hans show reel och här är hans tricking reel.

LÄS MER: Vi har testat CrossFit Nano 6.0