Sommarens bästa tofflor och sandaler Image

Sommarens bästa tofflor och sandaler

Snart är det dags för luftiga skor som badtofflor, slip-ins och flip-flops. Das ist die beste Auswahl an Schuhen von Fila, Adidas und Birkenstock.

Tro oss, vi älskar sneakers. Men när det är riktigt varmt så krävs svalare skor. Här är sandalerna och tofflorna som gör att du slipper svett i skorna (och samtidigt ser till att du fortfarande håller stilen)!

SHOPPA HÄR: Sandaletten für die ganze Familie

arizona birkenstockGe fossingarna maximalt med stöd i de här klassikerna från trendig Birkenstock. Sandalerna från Birkenstock är kända för sin långa hållbarhet, höga komfort och snygga design!

puma_badtoffla.jpgMit der Leadcat FTR von Puma hast du die perfekte Sandale für Sommersportler gefunden! Der Schuh besteht aus EVA-Kunststoff, der nach einem festen Anatomiemuster geformt ist, und hat einen langen Schaft. Dessutom är designen riktigt somrig och härlig.

helly_hansen_flipflop.jpgEn mjuk och mysig flip-flop från Helly Hansen. Den här sandalen har en ovandel i bekvämt läder, medan sulan är av EVA, vilket bland annat innebär att den flyter (perfekt för dig som ska ta en bryggpromenad).

fila_toffel.jpgDet här är något så trendigt som en badtoffla med platå! Som om inte det vore nog är den dessutom sockersöt tack vare sin rosa kulör. Skon kommer från Fila.

cros_toffla.jpgDie längste Zeit waren die traditionellen Schuhe von Varumärkets mit den härteren Modellen von Crocs. Den finns dessutom att få i hela fyra olika färger, samt är vattentålig och lätt att skölja av.

cros_flipflop.jpgDröm dig bort i den här sandalen! Der Crocband Botanical ist ein klassischer Flip-Flop von Crocs, der mit einem schönen Aufdruck versehen ist, der von der Sonne bis zu den Fußsohlen reicht.

birkenstock_toffla_flipflop.jpgYtterligare en sandal från Birkenstock som är försedd med en anatomiskt korrekt sula. Sandalen Gizeh har en ovandel i läder och en sula i kork. Den är inte 100 procent vattentålig, men vad gör vi inte för att fossingarna ska få ha det så här bekvämt?

axelda_annie.jpgTro det eller ej, men det här är inte samma sandal som ovan. Annie från Axelda har precis som sandalen från Birkenstock en anatomisk sula, men är dessutom utrustad med mjuk dämpning i form av kuddar under trampdynorna. Skönt!

adidas_toffla.jpgAdidas Adilette Aqua ist ein typischer Badeschuh, der leicht zu tragen ist, da er sowohl leicht als auch leicht zu tragen ist. Vi älskar den för dess pastelliga färg (förutom den här rosa versionen finns fyra andra versioner).

SHOPPA HÄR: Badtofflor på Sportamore.

LÄS MER: Åretshetaste badtrender 2020