Vi har testat 8 nya tights från Nike Image

Wir haben 8 neue Strumpfhosen von Nike getestet

Höstens nyheter från Nike har landat på Sportamore. Vi har testat säsongens nya tights för både herr och dam. Här är tightsen som är bäst i test.

Tightsnyheterna från Nike är här! Wir haben unser Testpanel für Sie geöffnet, damit Sie alle Strumpfhosen testen können, die Ihnen gut stehen.

Strumpfhosen für Männer

nike pro warm tight

Test av: Nike Pro Warm Tight
Verkaufspreis: 449 kronor
Sammelbestellung: Värmande Strumpfhose mit Kompression
Testpanelen säger:

Multifunktionelle Strumpfhosen, die man sowohl im als auch außerhalb des Körpers tragen kann und die zudem ein elegantes und sauberes Design haben. Die Strumpfhosen sind gut zu tragen, aber die Testpaneele zeigen, dass sie auch im Winter gut sitzen.

- Diese Kompressionsstrümpfe sind ideal für den Einsatz im Fitnessstudio und beim Training. Ich habe die Erfahrung gemacht, dass diese Strumpfhosen das Nonplusultra für jeden sind, der eine gute Allround-Strumpfhose tragen möchte, sagt eine Testperson.

Compression ger en bra och skön passform utan att det skaver eller känns konstigt någonstans. Snarare tvärtom - här hjälper kompressionen till genom ett skönt och något värmande tryck runt benen.

- Jag upplever att kompressionen ger lite av en extra boost i styrkeövningar för ben, som till exempel knäböj. Det känns som att musklerna hålls på plats och fokuseras på ett tydligare sätt, vilket är en stor fördel, säger en annan testare.

Ett lätt men ändå ganska tjockt tyg gör tightsen både rejäla och smidiga, utan att vara genomskinliga, svettiga eller tumma på flexibilitet.

- De sitter bra där de ska under hela träningspasset och är väldigt bekväma med bra rörlighet. Gut gespielt, Nike.

flex swift

Test av: Nike Flex Swift Laufhosen
Rekommenderat pris: 999 kronor
Sammanfattning: Löparbyxor im modernen Look
Testpanelen säger:

De här tightsen känns som en hybrid av tights och byxa. De sitter lite lösare ovanför knäna och blir sedan tightare under knäna.

- Designen är grym! De sitter snyggt och jag vill ha dem inte bara när jag springer utan även innan och efter löppasset, bara för att de ser så jäkla bra ut, säger en av testarna.

Att springa i tightsen är riktigt skönt, de ventilerar bra och sitter riktigt skönt. Die Strumpfhosen sind eine perfekte Ergänzung zu anderen Strumpfhosen, da sie einen leichten Aufdruck haben und die Passform nicht zu wünschen übrig lässt.

- De sitter som ett extra skinn när man springer, det kan nästan inte bli mer bekvämt. Das ist perfekt für alle, die keine Strumpfhosen tragen, aber auch für alle, die gerne eine flache Hose tragen, wenn sie sich bewegen. Värda varenda krona, de är utmärkta!

nike power run tight

Test av: Nike Power Run Tight
Rekommenderat pris: 449 kronor
Sammanfattning: Supersköna löpartights till bra pris
Testpanelen säger:

Die Power Run Tight ist eine superleichte Strumpfhose, die mit einer sehr guten Passform in der Mitte und einer sehr guten Passform in der Hüfte ausgestattet ist.

- Diese Strumpfhosen sind sehr bequem und eng anliegend, ich trage sie gerne mit einer blonden Färbung. Die Strumpfhosen sitzen so gut, dass man nicht merkt, dass man eine Strumpfhose trägt, wenn man zu dick oder zu dünn ist. Tightsen sitter som en smäck, säger en testare.

Ventilation i tightsen är så bra att du inte svettas om du går runt hemma i dem innan du tränar. Du håller en behaglig temperatur oavsett vad du gör.

- Die Passformen der Strumpfhosen sind besser als die der Hemmschuhe, da sie eng aneinander liegen. Jag är grymt nöjd med dessa tights, som jag tycker är väldigt prisvärda, säger en annan testare.

phenom dry pants

Test av: Nike Phenom Dry Pant
Verkaufspreis : 699 kronor
Sammanfattning: Löparbyxor som funkar till det mesta
Testpanelen säger:

Die Phenom Dry Pant ist ein leichtes, langes und bequemes Modell der Flex Swift Running Pants, das nicht nur als Strumpfhose getragen werden kann, sondern auch eine gute Alternative zu anderen Laufhosen darstellt. Passformen är generös vid låren och smalnar av nedtill, vilket ger smidigheten av ett par tights men frihetskänslan av ett par vidare byxor, en perfekt hybrid!

- Byxorna passar lika bra i motionsspåret som för en sportigare look på golfbanan eller hemma i soffan. Tyget har med marginal tillräcklig stretch, att gå ned i en squat varken drar ned byxorna baktill eller stramar åt någonstans, säger en testare som är 190 cm lång och väger 80 kg, som tyckte storlek M satt perfekt på honom.

De två fickorna med dragkedja framtill är normalstora och rymmer det väsentliga. Byxorna har även en mindre ficka vid sidan baktill, även den med dragkedja, som faktiskt rymmer en Iphone 6 och lägger du mobil där så slipper du den störande känslan av att mobil studsar mot låret när du springer. Byxorna kan knytas åt i midjan men resåren är så pass elastisk att det inte behövs.

- Byxorna är designmässigt stilrena, vilket jag verkligen gillar. Effekten blir vad man är ute efter - motivation till att träna! Muddarna vid bensluten är en detalj som förbättrar helhetsintrycket ytterligare men även ökar komforten. Für Leute, die eine diskrete Kleidung mit einer schönen Passform bevorzugen, ist diese Art von Kleidung eine perfekte Alternative. Redan en favorit i träningsgarderoben!

Strumpfhosen für Kinder

tights
Test av: Nike Power Legend Hi Rise Tight
Preis: 549 kronor
Sammelbestellung: Supersköna träningstights med riktigt hög midja
Testpanelen säger:

Om du är på jakt efter ett par riktigt bra träningstights som sitter som gjutet och som har en rejält hög midja, kan det här vara något för dig.

- Mina nya favoriter i träningsgarderoben! Tyget är av det tjockare slaget men följer kroppen bra och smiter åt på rätt ställen. Den höga midjan gör att du inte behöver rätta till tighsten eller tänka på att linnet kanske åker upp och visar för mycket hud under träningen, säger en av testarna.

Färgen är snyggt matt svart och testpanelen gillade verkligen detaljen med mudd vid ankeln - det skapar en sömlös känsla vid byxslutet vilket är väldigt bekvämt. Tighsten passar till det mesta men de kan bli lite varma för riktig högintensiv träning.

- Die Strumpfhosen sind perfekt für den täglichen Gebrauch oder für einen Powerwalk im Garten!

tights
Test av: Nike Just Do It Pro Tight
Verkaufspreis: 449 kronor
Sammanfattning: De perfekta basightsen i träningsgarderoben
Testpanelen säger:


Nike är ju Nike, så du kommer att få ett plagg med god funktion och snygg design.


- Jag tycker att dessa tights fungerar till all type av träning. De sitter där de ska, jag behövde aldrig dra upp dem. Tightsen är stretchiga, sitter skönt och tight mot kroppen och är inte genomskinliga, säger en av testarna.

Fin passform då de är något högre i midjan och har en mjuk resår. Du känna dig bekväm när du tränar i Just Do It Pro Tight, trots att du kör ett svettigt pass där det är varmt blir inte tightsen så blöta, för de har god fukttransport.

- Vad gäller designen är tightsen perfekta i basgarderoben! Det blir träningsgarderobens svar på "den lilla svarta", dessutom med fina och sportiga detaljer och Nikes slogan gjorde mig lite extra peppad till att göra de sista repsen, berättar en annan testare.

Tightsen är något blanka vilket inte riktigt syns på bilden, men annars stämmer bilden överens med verkligheten.

- Det här är ett par riktigt snygga och prisvärda tights som direkt blev ett par nya favoriter! Jag kan absolut rekommendera dessa och kommer själv att köpa hem minst ett par till i en annan färg.

nike

Test av: Nike Pro Hypercool Warp Wind Tight
Preis : 549 kronor
Sammanfattning: Strumpfhosen für högintensives Training, die auch im Lager gut aussehen
Testpanelen säger:

De här tightsen var den modellen som fick tråkigast feedback från testpanelen. Zum ersten Mal ist die Strumpfhose sehr dünn und sitzt sehr eng. Die Strumpfhose ist in der Mitte sehr lang und hat eine leichte Tendenz, sich zu verziehen, und ist das schickste Modell überhaupt.

- Strumpfhosen sind sehr dünn, aber ein längeres Kleidungsstück ist die beste Wahl, wenn Sie Ihre Schuhe anziehen wollen. Ett tips är att gå upp en storlek, säger en av testarna.

På plussidan finns materialet som är riktigt skönt. Det håller sig svalt och är väldigt fukttransporterande, så tightsen blir aldrig blöta under träningspasset.

- Tyget är extremt tunt, vilket gör tightsen skönt svala och de passar perfekt under riktigt svettiga träningspass när det är varmt.

Tightsen är något mer turkosa än vad de ser ut på bilden och har en väldigt fin design. Die Passformen am Körper sind super.

colorblock

Test: Nike Power Legend Colorblock Tight
Preis: 599 Kronen
Sammanfattning: Trendige Strumpfhose mit perfekter Mischung aus Stretch und Festigkeit
Testpanelen säger:

Trenden med färgblock hänger sig kvar, och den här höstnyheten från Nike känns helt rätt i tiden. Lite roligare än bara vanliga svarta. Dessutom sitter tightsen betydligt snyggare på kroppen än vad de gör på bilden på Sportamore.

- Smickrande passform! Tyget är också ganska tjockt och kramar åt musklerna, vilket är snyggt och skönt. De är trots det stretchiga, men om du är emot tjockt tyg och tung känsla på tightsen är det här fel modell för dig. Jag tyckte däremot att det var en fin balans mellan stöd och stretch, säger en av testarna.

Storleken är true to size, och var inte orolig om de är liiite för tighta i början, de töjer sig något med tiden.

- Jag skulle främst rekommendera dem för gym eller promenader, även om de även funkar för HIIT-träning och löpning.

LÄS MER: Squatvänliga tights