Löparskotest: Nike Air Zoom Structure 19 Image

Lista de precios: Nike Air Zoom Structure 19

Vi lät 12 kunder provspringa i Nike Air Zoom Structure 19 och betygsätta löparskon. ¿El resultado? Un zapato estable que te ofrece todo lo que necesitas.

¿Obtienes una mayor amortiguación y una mayor comodidad cuando estás de vacaciones? Entonces visita Nike Air Zoom Structure 19, donde encontrarás todo lo que Sportamores ha desarrollado para este modelo.

I stället för att Nike orler vi på Sportamore ska berätta hur Nikes löparskor känns att springa i samlade vi ihop ett gäng kunder på olika löparnivå till en testpanel. (En este caso, puede obtener más información sobre las condiciones de uso, para ayudar a otros usuarios a encontrar la mejor solución.

Löparskon Nike Air Zoom Structure 19 upplevdes av testpanelen som en stabil sko med mycket dämpning, och som passar bra om du har ett traditionellt löpsteg där du rullar från hält till tå.

- Se trata de un modelo clásico. Este modelo puede ser utilizado por cualquier persona que se enfrente a él desde el principio hasta el final. Dessutom inbillar jag mig att en mer uppbyggd sko är bättre för mig som väger 100 kilo, säger en av de manliga testlöparna.

- En bra och stabil sko att påbörja sin löpträning i. Passar dig som behöver lite mer support, skriver en av de kvinnliga.

Löst hälgrepp

En poco tiempo podrás disfrutar de tu tiempo libre. El panel de prueba muestra que el tiempo de carga de Structure es muy bajo.

- Skorna funkar bäst om du springer klassiskt, med hälen i först. Jag tyckte det var lite glapp i hälen, skriver en person som får medhåll av en annan:

- De här skorna glappande nästan lite i hälen, trots att storleken var rätt i övrigt.

LÄS MER: Cómo comprar zapatillas de deporte y zapatillas de deporte de invierno

Använd stabila skor när du behöver det

Nästan alla vill att en löparsko ska vara lätt, men springer du väldigt långt, eller på hårt eller ojämnt underlag kan det vara bättre för kroppen med en lite mer stabil och dämpad sko. Es posible que necesite 50 gramos más en cada paso, ya que así se reduce el peso de los músculos y las luces.

- Nike Air Zoom Structure är en stabil sko, men jag upplevde den lite för tung för min smak. Jag tycker den lämpar sig mer för skogsrundor med något terrängliknande mark eller långpass, uttrycker en testare.

Hay varios "reguladores" para que pueda utilizar un visado. Lo mejor es ir después de su primer golpe y volver al trabajo. Uppfattningen om att skorna passar bäst för långa, långsamma pass eller terränglöpning delade inte alla. Nike har sorterat in skon i kategorin " Fast" (de andra två kategorierna som finns är "Natural" och "Easy") och att den passar till att springa snabbt i var det många testlöpare som också tyckte.

- No se preocupe si usted se levanta rápidamente, se pone en contacto con una persona y se va:

- Den kändes klumpig och tung så de var inte optimala att jogga i. Däremot var de sköna att sprinta i, påpekar en annan.

- Es una gran idea que saltes sobre el asfalto, me dijo. Då var det skönt med dämpningen! säger en tredje.

nike air zoom structure 19
Nike Air Zoom Structure 19 está disponible para HERR y DAM.

MIS MISIONES: El último lanzamiento de Lunartempo 2

LÄS MER: Los mejores jugadores han probado las zapatillas Nikes

LÄS MER: Sportamores kunder har testat Nike Free Run Distance