Fördelarna att resa med Houdinis Liquidkläder Image

Fördelarna att resa med Houdinis Liquidkläder

Sköna, svala och lättpackade - Houdinis smarta liquidkläder är ett måste på resan

Ska du ut och resa i sommar, eller för den delen någon annan tid på året, har Houdini kläderna för dig. Deras Liquidserie är både smart anpassad för att vara smidig att resa i och för att kunna användas på friluftssemestern.

- Liquidkläderna är materialmässigt väldigt tunna och lätta. Det gör att de inte bara håller dig sval utan att du enkelt kan packa dem i en ficka som inte blir större än 10x10 centimeter. Materialet torkar dessutom lätt och skyddar mot UV-strålning, säger Magnus Ryde på Houdini.

Kläderna är dessutom praktiska att använda när du tränar.

- De är gjorda i bra funktionsmaterial som är smidigt och följsamt. Jag använder mina att klättra i och många cyklar, spelar golf eller tennis i dem.

LÄS MER: Houdini tar miljön på största allvar

Liquidserien har funnits i tio år och är fortfarande väldigt populär.

- Den är störst under vår och sommar men efterfrågas hela året eftersom många även reser på vintern. I övriga outdoorsegmentet brukar det gå mer trender men Liquidserien är inte lika känslig. Rock shorts och Rock pants är mångas favorit och har sett ut så länge.

LÄS MER: Du har väl inte missat att Houdini gör barnkläder?

rock shortLiquid Rock Shorts. Perfekta för vandring och klättring med sin fina passform och sitt sköna material.Ordinarie pris 899 kronor.

rock pantLiquid Rock Pants. Lätta och slitstarka med dragsko nedtill. Ordinarie pris 999 kronor. Finns för dam och herr.

tagalongTag Along Jacket. Ordinarie pris 1 195 kruunua. Ingår inte i liquidserien. Är packbar i bröstfickan. Vindtät, slitstark och i lättvikt. Finns för dam och herr.

cruxCrux Shorts. Ordinarie pris 799 kruunua. Ingår i Liquidserien och finns för både dam och herr. Har smidigt stretchmaterial och justerbart elastiskt band i midjan.

LÄS MER: Vandringslederi Sverige från söder till norr

LÄS MER: PT:ns tips för träning på semestern