Ladda upp inför höstens powerwalks Image

Ladda upp inför höstens powerwalks

En grå himmel och lite kyligare temperaturer är inget hinder för att vara utomhus. Här är produkterna du behöver för höstens powerwalks.

Vi på Sportamore tror inte på dåliga väder, utan... Ja, loputkin ovat olleet sinun juttusi, kun olet käynyt hiekkakentällä. För att kunna njuta av hösten ordentligt behöver du till att kitta dig med regntäta, bekväma och värmande kläder - men också det där lilla extra som får dig att älska dina höstpromenader, även när solen lyser med sin frånvaro.

Att gå ut och gå i naturen håller stressen borta. Tänk på att så lite som 30 minuter motion om dagen har en dokumenterad positiv effekt på din hälsa!

Regntät jacka

En regnjacka som definitivt kommer hålla dig torr. För dig som tar dig ut i ur och skur är detta ett måste, Helly Hansen, ordinarie pris 1 595 kronor.

Väst

Håll värmen samtidigt som du har överlägsen rörelsefrihet. Ett perfekt plagg för de alla höstens dagar, använd under regnjacka de regniga dagarna för att hålla värmen, Peak Performance, ordinarie pris 1 395 kronor.

SneakerNike free run ger dig komfort och ventilation, med inbyggd plös ger den en perfekt passform. Modellen finns i ett brett urval av färger, denna är vår favorit.Vilken blir din? Nike, tavallinen hinta 1 095 kruunua.

HörlurarVad är en powerwalk utan musik? Dessa iSport Wireless SuperSlim In-Ear-hörlurar blir din räddning. De svettfria lurarna sitter dessutom som berget, Monster, ordinarie pris 1 595 kronor.

BeenieSnart är beenie-säsongen här. Glöm inte att hålla huvudet varmt under höstens blåsigare dagar. Klicka hem en klassiker från, Wesc, ordinarie pris 199 kronor.

Solglasögon

Vem säger att hösten bara innebär regn och rusk? Glöm inte att skydda dina ögon hela året. Med dessa bågar kommer du lyfta din look, för vem älskar inte ett par glammiga bågar? Le Specs, tavallinen hinta 599 kruunua.

Löparhandske

Denna snygga lättviktshandske är gjord i thermalfleece och håller dig varm samtidigt som den skyddar handens känsliga hud, Nike, ordinarie pris 299 kronor.

LÄS MER: 8 nya väskor till träningen i höst