Peak Performance fyller 30 år och firar med ny kollektion! Image

Peak Performance fyller 30 år och firar med ny kollektion!

Riktigt snygga kläder i funktionella material - så skulle man kunna sammanfatta kollektionen som Peak Performance släpper för att de firar 30 år.

peakSkidvänliga kläder från Peak Performance jubiluemskollektion.

Peak Performance firar 30 år och i samband med det lanserar de en ny kollektion, som de kallar sin mest progressiva kollektion hittills. Kollektionen är speciellt framtagen för att passa dig som har en aktiv livsstil. Plaggen har moderna och vackra siluetter och många smarta detaljer.

- För oss handlar vår 30-årsjubileumskollektion om att se framåt och skapa moderna siluetter med en utgångspunkt i vår förmåga att förena design med teknisk innovation, säger Sofia Gromark Norinder, chefsdesigner för urban-linjen på Peak Performance.

En del av kollektionen passar inte bara för vardagen utan även för att användas i skidbacken. De utvalda plaggen fungerar som underställ, isolerande mellanlager, ytterplagg och skyddande skaljackor när det behövs. Alla är speciellt utformade för att tåla höga höjder och djup snö. Vår favorit bland skidkläderna? Lanzo.

Lanzo Jacket finns både för herr och dam och är en helt ny skidjacka som garanterat blir en favorit. Den är designad i ett kraftigt men stretchigt skal och har vaddering på de områden som behöver extra skydd samt är fodrad. Sidor och ärmar har full rörelsefrihet så att du kan maximera dina resultat. Resultatet är en smal, skyddande jacka med en lång rad praktiska och funktionella egenskaper.

De matchande byxorna, Lanzo Pant, är gjorda i sportig och minimalistisk design kombinerat med en hållbar och stretchig blandning av polyester, polyamid och elastan. Tunt foder håller värmen på insidan. Tre fickor plus en mjuk insida av midjan gör dem ännu mer bekväma och praktiska.

En annan favorit i Peak Performances jubileumskollektion är Como, tröjor tillverkade i värmereglerande bomullstyg.

- Den urbana livsstilen där vi ständigt är på språng kräver plagg som klarar av övergången mellan alla olika destinationer. Att designa med det som utgångspunkt resulterar i ett mer hållbart sätt att se på mode och design - där plaggen fungerar för alla tillfällen utan att du ska behöva kompromissa med varken funktion eller stil.

alpineHela utbudet från Peak Performance på Sportamore hittar du HÄR.

LÄS MER: Allt du vill veta om dunet i Peak Performances jackor

LÄS MER: Snabbguide till dunjackorna från Peak Performace