Pumas nya löparkläder syns i mörkret Image

Pumas nya löparkläder syns i mörkret

Spring bekvämt, trots mörka, kalla och regniga kvällar. Lösningen? Pumas Night Cat-kollektion, som är värmande och reflekterande.

puma against all elementsLys upp i mörkret i Pumas Night Cat-kollektion!

Alla sportmärken som är att räkna med släpper en limiterad kollektion i novembermörkret, anpassad efter den nya årstidens mörka och kalla kvällar. Pumas Night Cat-kollektion står emot hårda vindar och fallande regn, samtidigt som plaggen andas.

De är också försedda med reflekterande detaljer, så att du ska synas ordentligt. Som om det inte vore nog är plaggens design väldigt genomtänkt med värmande detaljer, som borstade insidor och sköna tumhål.

5 favoriter ur Pumas Night Cat-kollektion

puma night catNight Cat Storm Jacket klarar av just det - storm! Vind och regn är inget problem för den här jackan, Puma, ordinarie pris 1 195 kronor.

puma night catTights med extremt reflekterande detaljer, som ger optimal synlighet i mörkret. Vattentät ficka baktill, Puma, ordinarie pris 699 kronor. (Det finns även liknande tights för män.)

puma night catWow! Night Cat Powerwarm är både snygg och funktionell. Supermjuk, lätt och varm - samtidigt som den transporterar bort fukten när du tränar, Puma, ordinarie pris 799 kronor.

puma night catFunktionströja som är mjuk och har detaljer som gör att du syns i mörkret. Perfekt att ha ovanpå en underställströja i syntetmaterial, Puma, ordinarie pris 449 kronor.

puma night catSpeed 500 Ignite Night Cat för herrar är en lätt och neutral löparsko, som är både dämpad och responsiv. Ovandelen på skon är vattenavstötande och skorna har många reflekterande detaljer, Puma, ordinarie pris 1 295 kronor.


Hela utbudet från Puma hittar du HÄR.

LÄS MER: Så ska sportswear se ut hösten 2016