”Sixpack betyr ikke automatisk en sterk mage” Image

"Sixpack betyr ikke automatisk en sterk mage"

Synkkä sixpack ei ole mikään iso juttu. Mutta se ei ole totta, että se ei ole mitään, mikä liittyy magneettipyörään.
- Det er for stort fokus på mageruter når det kommer till magetrening, sier personlig trener Charlotte Beijer.

Mange assosioituu vahvasti ja voimakkaasti synteettisten magneettien kanssa. Ja jos ihmiset näkevät tämän, he ovat paljon enemmän kuin muut, jotka etsivät aina pidempään kestäneitä taudinaiheuttajia, Google Trendsin mukaan. Charlotte Beijer, Sats Bromman henkilökohtainen asiantuntija, toteaa, että tämä on lyhyt fokus ylipainoisille sixpack-muskeleille ja vähäinen fokus muille magemuskulatureille.

- Mageruter har blitt et statussymbol. Jos sinulla on se, niin katso, että olet kunnossa. Men det mageruter can see about helsen din on at du ikke has så mye fett på magen. Om du har fett på magen synes ikke rutene like mye, men you can likevel ha verdens sterkeste kjernemuskulatur, sanoi Charlotte Beijer, og fortsetter:

- Om you går på en diett can det være slik at bukfettet rundt magen forsvinner og da får du synlige magemuskler. Det som synes da er den rette bukmuskel, men bortsett fra den består kjernemuskulaturen av ytre samt indre sidemuskler og den dype indre bukmuskulaturen som ikke synes. Den dype bukmuskel hjelper til å stabilisere korsryggen, du kan nesten si at den er som et korsett for kroppen. Men det er ingen som sier "sjekk mine fine, indre bukmuskler".

Mistä saisin hyvän kernemuskulaturin?

- Jos se on niin monien asioiden takana. Jos sinulla on hyvä magia, voit saada paljon rahaa, saat hyvän pitopaikan ja pystyt käyttämään tyrkkyjä magiassa, jotta voisit auttaa muita krokotiilejä, jotka voivat ostaa uusia skadereita. Minusta tuntuu, että se on kammottavaa tehdä töitä kaikkien magneettituotteiden parissa, koska se on magneettitavaraa, joka pitää vastakkaista kärkeä.

Kan enkö voisi sanoa, että minulla on hyvä magia tai että se on liian kova?

- Ensin ja ennen kaikkea olen sitä mieltä, että kaikki on hyvin tärkeää, kun työskentelen magenin kanssa ja pidän siitä. Jos sinulla on vain vähän taikurimuskareita, sinun ei tarvitse tehdä sitä. Minusta on tärkeää, että olet tietoinen siitä, miten voit käyttää magemusklerisi erilaisissa tilanteissa, kuten esimerkiksi silloin, kun olet menossa kotiin, kun olet ottanut vastarintaa tai kun olet menossa kotiin, kun olet ottanut vastaan esimerkiksi markkamerkkejä. Det er situationsjoner der du virkelig trenger støtte fra magen.

Finnes the noen øvelse jeggy voisitko tehdä jotain styrkemåler?

- En tunne sellaista, joka on rohkeaa. Se on kuin jalat alta. Pitäkää kiinni siitä, että se ei ole vielä valmis. Beina voi ottaa sen pois, jos se ei ole vielä valmis, mutta se on jo mennyt. Her er det det viktig at du presser ned korsryggen i gulvet, altså ikke svai. Jos olet löytänyt gulvetin ja ryggenin väliltä, sinun on täytynyt ottaa yhteyttä øvelseniin, jotta et saisi mitään skadereita.

Kan olenko koskaan nähnyt mitään muuta vaihtoehtoa?

-Ja. Jalka ylös ja jalka 90-luokkalaisten vinkkelistä ja kallistakaa se ylös ja alas, niin että se ei ole enää auki. Täällä on myös vikana, että Korsryggen painaa nenälihakset gulvetiin parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi magetreningenissä. Jos haluat saada svai på begge øvelsene, sinun on otettava huomioon, että sinun on otettava huomioon bukmuskulatur, jotta voit käyttää øvelsene-menetelmää. Det er notlig veldig vanlig at den indre bukmuskulaturen er inaktiv.

Mihin voisin mennä, kun menen kotiin?

- Kohdista katseesi tekniikkaan! Kun vedät magneettikenttiä, on tärkeää nähdä, miten ne muodostuvat: miten vedät niitä ja mistä ne syntyvät.

Jos haluaisin saada synteettisiä magneettilähteitä, mitä minä tekisin?

- Se on helppoa, jos lähdet päivälliselle ja juokset kovaa. Jos haluatte maksaa sen, se on vaikeaa, mutta se ei ole hyvä asia. Mitä sinä teet, mitä sinä teet, mikä on se päivä, joka on niin tärkeä? Kuutospakkauksen ostaminen on vaikeaa. Jos haluat, että rette bukmuskelen on pysähtynyt, sinun on otettava se itse ja otettava se mukaan. Kjør øvelser med tyngre vekter, gjør ikke hundre situps om ikke formålet er utholdenhet, gjør heller tolv tunge situps i en maskineller med tau i en cable cross.

charlotte beijer
Charlotte Beijer tipser om SATS Elixias mageklasser ABSolution og Core om du vil trene opp magemusklene dine. Eller avslutt hver treningsøkt med noen mageøvelser.

Charlotte Beijersin 3 parasta vinkkiä, joilla voit tehdä itsestäsi vahvan maagin

1. Varier øvelsene så finner du ulike muskler. Om du halusit hankkia itsellesi apua, ota yhteyttä PT.

2. Jobb med magen i hverdagen. Aktiver magen når du sitter og står slik at du får støtte av den.

3. Finn riktig teknikk når du trener magen, Om du er usikker om du gjør rett, få hjelp av noen som can.

LES MER: 3 øvelser for an sterk og veltrent mage

LES MER: Tren magen med TRX