Alla älskar Active Comfort-underställen från Craft Image

Alla älskar Active Comfort-underställen från Craft

Om du behöver ett underställ som är skönt, snyggt och som passar för de allra flesta aktiviteter, så är Active Comfort från Craft det solklara valet för dig!

Active Comfort är en kollektion med syntetunderställ från Craft som är framtagna för lättare träning och aktiviteter. De passar perfekt nu när höstkylan gjort entré och vintern lurar bakom hörnet.

– Underställen passar för höstens och vinterns alla aktiviteter. Du kan ha dem på långpromenader, när du springer, åker längdskidor eller hänger i fjällstugan, säger Sandra Carlander på Craft.

Craft Active ComfortI den prisvärda underställskollektionen Active Comfort från Craft finns en underställsklänning – du hittar den HÄR.

Plaggen i kollektionen har bra temperaturreglering eftersom de är tillverkade av polyester och polyamid, vilket är material som effektivt transporterar bort svett och ger bra ventilation vid aktivitet. 

– Alla underställ i kollektionen är mjuka och sköna i materialet och har en ledig passform. De håller dig torr och varm när du tränar och det är därför så många älskar dem.

Ett tips till dig som redan investerat i ett underställ från Active Comfort är att vara försiktig med det, så att ditt underställ håller så länge som möjligt.

– Följ våra tvättråd när du tvättar ditt underställ och undvik att tvätta dem med plagg som har kardborre. Underställen kan då fastna i kardborren och bli förstörda.

Craft Active ComfortUnderställ är ett måste om du klär dig enligt lager på lager-principen i vinter. Som lager ett har du underställ som transporterar bort fukt från kroppen, lager två är något värmande om det är kallt ute, och överst bär du med fördel något vindavvisande. HÄR hittar du Craft Active Comfort.

LÄS MER: Därför ska du träna i seamless

LÄS MER: Därför ska du träna i funktionsunderkläder