Därför ska du springa i nya Saucony Triumph 18 Image

Därför ska du springa i nya Saucony Triumph 18

Stötdämpande mellansula, tight hälkappa och en vinnande löpkänsla – här är anledningarna till varför du borde springa i nya löparskon Triumph 18 från Saucony.

Förra året lanserade Saucony löparskon Triumph 17 som genomgått en grundlig make-over från den tidigare 16:e upplagan. Bland annat hade den nya skon försetts med en helt ny mellansula i PWRRUN+ som både ökade energiåtergivningen och stötdämpningen samtidigt som den minskade vikten på skon. Den neutrala löparskon blev snabbt en succé och våra kunder har skrivit lovord som "Superskön sko, Saucony levererar som vanligt" och "Är supernöjd med passform och dämpning". 

Nu lanserar Saucony Triumph 18 som spinner vidare på den tidigare upplagan.  Här är allt du vill veta om den nya, neutrala löparskon från Saucony! 

SHOPPA HÄR: Triumph 18 för dam och Triumph 18 för herr 

Triumph 18 är en neutral löparsko med ett drop på 8 mm. Skon passar perfekt för de längre distanserna för dig med ett neutralt löpsteg. Triumph 18 har skapats med den optimala mixen av stötdämpning och eneregiåtergivning – varje löprunda ska kännas som en vinst! 

Skillnaden mellan Triumph 17 och Triumph 18 

Det som är nytt i den 18:e upplagan av Saucony Triumph är att skon har en tightare hälkappa, följsammare och mjukare yttersula samt en mer stilren och strömlinjeformad design. I övrigt är alla fördelar från den 17:e upplagan kvar i superskon som fått betyget 4/5 av Sportamores kunder. 

Saucony Triumph 18Älskade du Triumph 17 kommer du bara att gilla Triumph 18 ännu mer. Löparskon har kvar de bästa fördelarna, samtidigt som den fått en tightare hälkappa och mjukare yttersula!

Topp 3 fördelarna med Triumph 18 

#1. Stötabsorberande mellansula 
Den nya mellansulan i materialet PWRRUN+, som vi först såg i Triumph 17, tar emot stötar på ett mer effektivt sätt än vad tidigare material EVERRUN gjorde. Det betyder att den nya löparskon ger en mjuk fotisättning som är skonsam för både fot- och knäleder, samt höft. 
#2. Lätt och spänstig känsla 
Som att inte det vore nog är det nya materialet i mellansulan även lättare och mer energiåtergivande än tidigare material. Det betyder att du får en kvick känsla i frånskjutet när du springer och på så sätt drivs framåt i ett högt tempo. 
#3. Tight omslutning 
Ovandelen i Formfit ger en tight passform som många beskriver som lyxig. Att hitta en löparsko som sitter bra på foten utan att den klämmer åt eller glappar är svårare än man tror. Men med Triumph 18 kan du lita på att du får en tight och bekväm omslutning av foten som anses vara väldigt bekväm, kilometer efter kilometer. Extra plus för den nya hälkappan som sitter ännu tightare på foten. 

Grundfakta om Triumph 18: 

Vikt: 315 gram i herrmodellen och 275 gram i dammodellen  
Drop: 8 mm 
Typ av sko: Neutral löparsko 

SHOPPA HÄR: Löparskor från Saucony

LÄS MER: Maxa tempot med Sauconys nya löparsko Endrophin Pro