Sommarens bästa tofflor och sandaler Image

Sommarens bästa tofflor och sandaler

Snart är det dags för luftiga skor som badtofflor, slip-ins och flip-flops. Här är årets hetaste sommarskor från Fila, Adidas och Birkenstock. 

Tro oss, vi älskar sneakers. Men när det är riktigt varmt så krävs svalare skor. Här är sandalerna och tofflorna som gör att du slipper svett i skorna (och samtidigt ser till att du fortfarande håller stilen)! 

SHOPPA HÄR: Sandaler för hela familjen

arizona birkenstockGe fossingarna maximalt med stöd i de här klassikerna från trendig Birkenstock. Sandalerna från Birkenstock är kända för sin långa hållbarhet, höga komfort och snygga design!

puma_badtoffla.jpgI Leadcat FTR från Puma får du en perfekt sandal för sommaren! Sulan är av mjuk EVA-plast som formats efter en fots anatomi, med en lätt uppbyggnad vid hålfoten. Dessutom är designen riktigt somrig och härlig.

helly_hansen_flipflop.jpgEn mjuk och mysig flip-flop från Helly Hansen. Den här sandalen har en ovandel i bekvämt läder, medan sulan är av EVA, vilket bland annat innebär att den flyter (perfekt för dig som ska ta en bryggpromenad).

fila_toffel.jpgDet här är något så trendigt som en badtoffla med platå! Som om inte det vore nog är den dessutom sockersöt tack vare sin rosa kulör. Skon kommer från Fila.

cros_toffla.jpgLångt mycket snyggare än varumärkets traditionella foppatofflor är den här modellen från Crocs. Den finns dessutom att få i hela fyra olika färger, samt är vattentålig och lätt att skölja av.

cros_flipflop.jpgDröm dig bort i den här sandalen! Crocband Botanical är en ännu mer klassisk flip-flop från Crocs, med ett härligt print som för tankarna till sol- och badsemestern.

birkenstock_toffla_flipflop.jpgYtterligare en sandal från Birkenstock som är försedd med en anatomiskt korrekt sula. Sandalen Gizeh har en ovandel i läder och en sula i kork. Den är inte 100 procent vattentålig, men vad gör vi inte för att fossingarna ska få ha det så här bekvämt?

axelda_annie.jpgTro det eller ej, men det här är inte samma sandal som ovan. Annie från Axelda har precis som sandalen från Birkenstock en anatomisk sula, men är dessutom utrustad med mjuk dämpning i form av kuddar under trampdynorna. Skönt!

adidas_toffla.jpgAdidas Adilette Aqua är en typisk badtoffla vilket innebär att den är lätt att ta på, tål vatten samt väger väldigt lite. Vi älskar den för dess pastelliga färg (förutom den här rosa versionen finns fyra andra versioner).

SHOPPA HÄR: Badtofflor på Sportamore.

LÄS MER: Årets hetaste badtrender 2020