3 anledningar att älska Puma Phenom Satin Image

3 anledningar att älska Puma Phenom Satin


Phenom Satin fra Puma er et must i vårens skogarderob. Bruk dem på trening eller til hverdags - de her sköna godbitarna passar till allt!

18SS_Social_IG_RT_PUMA_Phenom-Satin-EP_5x4_Content-Calendar_18January.jpgSangerskan, skådespelerskan og produsenten Selena Gomez er ansiktet utåt for Puma Phenom.

Phenom fra Puma frontas av coola artisten Selena Gomez och kampanjbilderna får oss att längta efter vårväder redan nu, så att vi kan bära dem jämt. Det er en lett, stabil sko som klarar tuff träning men den snygga designen gör dem perfekta även för en dag på stan.

Her er 3 anledningar att spana in trendskon.

#1 Grym funksjon i en snygg förpackning

Phenom Satin har en djärv, kul look. Du kommer til å sticka ut på treningspasset - på ett väldigt bra sätt! Och skon är lika fullpackad med funktion som den är snygg. Den sockliknande ovandelen har en förstärkande rem över vristen som ger stöd och meshpartier för bästa ventilation. Mellansulans stötdämpande Ignite-foam i kombination med yttersulans flexfåror gör dig smidig även vid sidorörelser. Fenomenet er en treningskonvensjon for kvinner som liker når funksjon og modus ønskes.

#2 Träningskor för vardagsbruk

De her dojjorna fungerar lika bra på högintensiva, svettiga träningspass som till vardags. Eftersom de är utvecklade för träning är de betydligt bekvämare än dina gamla vanliga sneakers, men snygga nog att bäras enbart för dess fina yttre.

#3 De er tusenårsrosa

At Phenom finnes i den perfekte nyansen av rosa, "millenial pink", gjør det ikke direkt svårare att tycka om den här skon. Så snyggt! Du som foretrekker dovare toner kan glede deg over at årets versjon av Phenom finnes i svart og olivgrønnt.

18SS_Social_IG_RT_PUMA_Phenom-Satin-EP_5x4_Content-Calendar_23January_03.jpgHur fina är inte de här skorna? Vi elsker dem! Du finner hele vårt utbud av Puma Phenom HÄR. Rekommenderat pris är 999 kronor.

LÄS MER: 6 rumpövningar med gummiband

LÄSMER: Trendigaste treningskläderna våren 2018