5 löparskor du inte får missa 2020 Image

5 sko du ikke får kjøpt i 2020

Om du er tröttnat på vintern och ser fram emot vårens första löparrundor känner du dig säkert också sugen på nya löparskor. Her er det nye årets heteste nyheter!

Det pleier å være slik at hvert løpesteg er unikt, og hvor sant er ikke det? Uansett om du søker ekstra pronationsstöd, låg vikt, maxat grepp eller en löparsko som kan dubbla som sneaker så kommer du hitta det bland årets hetaste modeller. Vi har smygtittat på de kommande favoriterna i löparspåret.

Innovativt pronationsstöd!

Guide 13 SauconyHer er uttalestøtten ikke bare kännbart utan fullt synligt i sulan på Sauconys nya Guide 13.

Modell: Guide 13, Saucony

Hör upp alla ni som pronerar! 2020 er året da Saucony gjør en 360 i tillverkningen av pronasjonskor. Den nye innovasjonen innebærer blant annet at man helt skrotar den pronasjonskilden som tidligere var standard for stabile løperamper. I stället kommer bland annat Guide 13 att stoltsera med vertikala TPU-stavar i mellansulan! Med andra ord kommer du att få en mer följsam löparuppevelse och ta bort den hårdhet som pronationskilen i annat fall kan addera till en stabil löparsko. I övrigt utmärks Guide 13 av en smalare sulbas, och rekommenderas för dig med måttlig till kraftig överpronation.

Lansering? Guide 13 finnes allerede i lager, etter årsskiftet trillar den inn i større volymer!

Älskad modell i nya färger!

adidas ultraboost ss20Än så länge är det mycket hysch-hysch kring de nya färgerna på Ultraboost och den som vill se det nya utförandet får hålla sig till tåls. Her i bildet er den versjonen som slippes like før årsskiftet.

Modell: Ultraboost20, Adidas

Ved det her laget er Ultraboost fra Adidas en riktig klassiker. Med sin oslagbara dämpning och moderna design gör den sig lika bra som sneaker som löparsko. I höstas uppdaterades Ultraboost i och med sin 20:e upplaga, och fick en fastare passform med mer prestanda. Förutom att du har kvar samma dämpning med känslan av att springa som på moln, ger den nya ovandelen ett tightare grepp om foten och får alla de som anser att Ultraboost är lite för löst sittande att tänka om. Inför vårsäsongen trillar löparskon in hos oss i helt nya färger, och som vi längtar!

Lansering? Nya färgerna släpps efter årsskiftet, men modellen finns redan hos oss. Se alle skoene fra Adidas HÄR.

Den franske bergsgeten!

Hoka one one speedgoat 4 2020En coolare sko får du leta länge efter! Speedgoat 4 sticker ut både i og med sin oppseendeväckande design och i form av sitt maxade grepp.

Modell: Speedgoat 4, Hoka One One One

Dette er en nyhet for alle som elsker trail! Inför vårsäsongen uppdateras trailskon Speedgoat från Hoka One One och lanseras i en fjärde upplaga. Speedgoat, som fått sitt navn fra de våghalsiga berggetterna i franska Alperna, kommer att stoltsera med nytt EVA-material i mellansulan, bredare läst och justerade dobbar på undersidan av den greppstarka yttersulan Vibram Megagrip - perfekt för dig som söker en ny trailsko att ta med dig ut i terrängen!

Lansering? Släpps under andra halvan av januari. Spana inn vårt övriga utbud av löparskor från Hoka One One HÄR.

Smidigast i Floatride-serien!

reebok pantheaEn smidig löparsko med stilren design! Hvem vil ikke klikke hjem den her modellen fra Reebok?

Modell: Floatride Panthea, Reebok

Rett etter nyår lanserer Reebok en nykomling til den prisbelønte Floatride-serien. Det her er något för dig som inte vill behöva kompromissa mellan låg vikt och bra dämpning. Liksom navnet Floatride Panthea antyder er den her nykomlingen syskonskarans smidigste modell. Tross alt er det en riktig milslukare, som lar deg med nøytralt løpesteg njuta av alt fra korte til riktigt långa distanser - tradisjonell löpning helt enkelt, fast på ett vågat vis!

Lansering? Släpps direkt efter årsskiftet. Spana in de andra löparskorna från Reebok HÄR.

Tävlingssko för Asics-älskare!

Asics löparskor 2020Vi kan knapt berga oss fra å få sätta lite guldkant på vardagen med de här löparskorna från Asics!

Modell: Glideride, Asics

For deg som allerede elsker Asics mjuka GEL-dämpning kommer her en helt sprillans modell. Glideride er en lettviktig løparskor med høy ytelse - produsert for å gi optimalt skjuts fremover i löpsteget. Samtidig fanger dämpningen opp dig i själva fotnedsättningen och är skonsam mot såväl knäleder som höften. Det her er en løsning som garantert kommer til å hjelpe deg med å nå bort fra sekunder på milen samtidig som den gjør løpingen skikkelig bekvem, kilometer etter kilometer.

Lansering? Släpps i februari. HÄR hittar du vårt övriga utbud av löparskor från Asics.

LÄS MER: Så ska du andas under vinterlöpningen

SHOPPA HÄR: Alle våre sko