6 instakonton för dig som älskar snö och fjälliv Image

6 instakonton for deg som elsker snø og fjærliv

Få din dagliga dos pudersnö, gnistrande pister och adrenalinkickar i backen genom att följa de här sex skid- och snowboardåkarna. Varning for fjällabstinens!

1. Forrest Shearer

insta
Fler snygga snowboardbilder får du om du följer @forrestshearer.

Antal följare: 22,5 k

Amerikanska Forrest Shearer är en professionell snowboardåkare som reser världen runt med sin bräda. Ett måste-konto för dig som gillar offpiståkning, de flesta av hans snowboardbilder är från opistade nedfarter.

2. Resi Stiegler

resi
Fler härliga skidbilder hittar du på @resistiegler.

Antal följare: 18,1 k

Den amerikanske alpinisten Resi Stiegler byr på mye snø, pister og slalomåkning, men gir også et innblikk i sitt liv utenfor backen med venner, fysträning og en masse friluftsliv.

3. Frode Sandbech

frode
Vil du se flere ursnygga bilder fra skid- och snowboardvärlden? Følg @frodesandbech!

Antall følgere: 48,8 k

Det er vanskelig å ikke drabbas av akut måste-åka-snowboard-eller-skidor-nu-längt när man scrollar igenom norrbaggen Frode Sandbechs Instagramkonto. Men så er han også en profesjonell rese-och ekstremsportfotograf som jobber for magasinet Transworld snowboarding og ekspert på å fange det alpine livet når det er som mest makaløst.

4. Caroline Gleich

instakonton
Følg Caroline Gleich på @carolinegleich.

Antall følgere:
101 k

Det er lett å forstå hvorfor Caroline Gleich har over hundre bilder på Instagram. Hun er en profesjonell skidåkare som både postar bilder när hon klättrar upp för fjället och sedan när hon njuter av belöningen och pumpar puder offpist.

5. Cody Townsend

cody
Spana inn @codytownsend for flere lignende bilder.

Antal följare: 26,7 k

"Hur skriver jag att jag är en professionell skidåkare utan att låta som en tönt?" undrar Cody Townsend i sin Instagram-presentation. Vi tror at de fleste som ser hans bilder og filmklipp fra branta puderbackar gärna skulle byta liv med honom, på studs.

6. Enni Rukajärvi

enni
Enni Rukajärvis Instagramkonto @ennirukajarvi er full av kule snowboardhopp.

Antall følgere: 21,4 k

Elit-snowboardåkaren Enni Rukajärvi har ikke bare tatt VM-gull i slopestyle 2011, ved OS i Sotji förra året tog hon dessutom en silvermedalj i damernas slopestyletävling. Hennes Instagramkonto er en herlig blanding av kule triks, branta backar og snygga hopp. Og en masse snø da, så klart.