Anpassa din sport-bh efter träningen Image

Tilpass din sportsbh etter treningen

Snygga träningstights i all ära, men det är faktiskt viktigare med rätt stöd för dina bröst! Olika träningsformer kräver olika stöd och vi guidar dig rätt bland Shock Absorbers bh:ar.

En skikkelig bra sportsbh er et absolutt must i treningsgarderoben, for akkurat som du velger bh tilpasset etter ulike tillfällen och outfits måste du även anpassa din sport-bh efter din träning. Här är fem sport-bh:ar för olika träningsformer.

SHOPPA HÄR: Hela vårt breda utbud av sport-bh:ar

Ultimate Run Bra

Shock AbsorberSom navnet antyder er Ultimate Run Bra den perfekte sports-bh:n for deg som trenger maksimal støtte under løpturen. Den reducerar bröstens rörlighet med hela 78% så det enda du behöver fokusera på är att springa så snabbt du bara kan! Tack vare det gedigna stödet passar Ultimate Run Bra utmärkt för dig med större byst.

Passar dig som tränar: löpning i alla former samt högintensiv träning med mycket hopp.

Finnes også i: svart, svart/gul samt vitt

Rekommenderat pris: 699 kroner.

Ultimate Fly Bra

Shock Absorber Fly BraUltimate Fly Bra kan komma att toppa din lista över de mest bekväma och mjuka sport-bh:arna i garderoben. Passar utmärkt till svettig styrketräning eller powerwalks då materialet är otroligt bra på att transportera bort fukt samtidigt som den håller dina bröst på plats.

Passar dig som tränar: styrketräning, spinning samt högintensiv träning som CrossFit.

Rekommenderat pris: 699 kroner.

Active Shaped Push Up BH

Shock AbsorberActive Shaped Push Up passer deg som vil gi bysten et lite ekstra løft med en tykkere push-up. Den her sport-bh:n har perforerad vaddering för att inte bli för varm eller fuktig och du kan justera de breda axelbanden och ändra om dem till kors i ryggen om du föredrar det.

Passar dig som tränar: medel- och högintensiv träning och svettiga gympass.

Rekommenderat pris: 699 kroner.

Active Formet støtte

Shock Absorber Active ShapeActive ShapedSupport har likadana funksjoner som Active Shaped Push Up men passer best for deg som ikke vil ha en push-up funksjon. Med bra støtte, snabbtorkande funktionsmaterial samt justerbara axelband är det svårt att begära mer av en sport-bh.

Passar dig som tränar: gruppträning, spinning och styrketräning.

Finnes også i: svart/lila

Anbefalt pris: 699 kroner.

Active Crop Top

Shock Absorber Active Crop TopDet siste tilskottet til Shock Absorber-familjen heter Active Crop Top og passar dig som föredrar en billigare slant utan att tumma på kvalitén. Uten hyskor og i mjukt og följsamt microfiber är den lätt och smidig att få på sig.

Passar dig som tränar: låg- och medelintensiva träningsformer som långpromenader, yoga eller styrketräning.

Rekommenderat pris: 399 kroner.

LÄS MER: Så vaskar du din sport-bh

LÄSMER: Rätt sport-bh för dig med stora bröst

SHOPPA HÄR: Träningskläder för henne