Bäst i test! Så bra är Adidas nya vindjacka Image

Best i test! Så bra er Adidas' nye vindjakke

Vindskyddande, lätt och stilren. Säg hej till Adidas nya garderobsfavorit: vindjackan Wind Fleece Jacket!

I år setter Adidas vindjackan på trendlistene verden over med sin helt nye modell Wind Fleece Jacket, den perfekte jakken å dra på seg etter dansklassen eller boxningen.

- Jakken har et lett skall i ripstop som beskytter mot vind og duggregn. Den er også fôrrad i lett fleece, noe som gjør jackan varmere enn de fleste modeller som finnes på markedet i dag, sier Frida Dagis Boström, Wholesale Activation Manager på Adidas.

Att jackan är det perfekta ytterlagret på väg hem från gymmet utmärker sig i ventilationsdragkedjorna vid axlarna som släpper ut överskottsvärme. På så måte holder du deg tørr og sval også når du ettersvettas som mest.

- Wind Fleece Jacket har også en hel tovägsdragkedja med stormklaff, og en rundad fåll med elastisk dragsko som gjør at du kan justera jackan etter behov og önskemål. Luvan kan også den justeras med dragsko på herrmodellen, samt har en skjerm som beskytter i de verste værene.

Spana in vad vår testpanel tycker om den nya jackan i testet nedan.

Till henne (scrolla ned for honom):

SE_adidas_DAM.jpg

Test av: Adidas Wind Fleece Jacket

Rekommenderat pris: 899 kroner

Finns i färgerna: Vit, blå og svart.

Passform: Aningen stor i størrelsen med normallånga ärmar och en rymlig passform. Jackan är kort i modellen och har en justerbar dragsko längst ned för tight förslutning. Modellen har en høyere krage og stor luva, den er imidlertid ikke justerbar som herremodellen.

Komfort: Innsiden er til å dø for! Magiskt, mjukt fleecefoder som du mer än gärna använder som filt under soffhänget. Du har full bevegelsesfrihet og jackan känns extremt mjuk på kroppen. Det er ikke spesielt praktisk, men veldig positivt.

Design: Design og kvalitet på jackan andas lyx. Utsidan ser den varken plastig eller glansig ut, vilket vindjackor lätt kan göra. Pluss for de snygga detaljerna, som logga på underarmen och de klassiska Adidas-strecken på bröstet.

Sammanfattning: Wind Fleece Jacket har et mykt og varmt fôr i fleece som gjør den her modellen til en gitt vinnare på vinterpromenaderna eller til og fra treningspasset. De to ventilasjonsfickorna framtill vid axlarna gör att du även kan jogga i modellen. Det er en jacka du vill ha på dig just nu och under de kommande slaskmånaderna! Det eneste negative testpanelet har å komme med er den något korta modellen som gärna hade fått vara ett par centimeter längre. Plus for dragskon längst ned som håller modellen tight kring midjan och den mysiga luvan. En mysig, prisvärd och varm vindjacka för alla hundägare, joggare och fashionistas där ute!

Til ham:

SE_adidas_HERR.jpg

Test av: Adidas Wind Fleece Jacket

Rekommenderat pris: 899 kroner

Finns i färgerna: Svart, vit och blå.

Passform: Väldigt stor i storleken, velar du mellan två bör du välja den mindre. Modellen har en romslig og rak passform som går ned til midten av rumpan. Jackan har også en dragsko lengst ned som bare kanras etter ønske.

Komfort: Väldigt, väldigt skön men en extra hyllning till insidan i fleece. Du merker ganska snabbt att jackan är tjockare än andra vindjackor, utan att för den delen bli tung. En lett og smidig men likevel varm modell som sitter bra på kroppen.

Design: Supersnygg! Modellen går helt i linje med Adidas tidligere sportswear-kolleksjoner og føles igjen samtidig som den oppleves innovativ og nytänkande.

Sammanfattning: Den her jackan är given att ha till och från gymmet eller i kombination med underställ och mellanlager under löparrundan nu när det är någon minusgrad. Ekstremt skjønn, snygg och praktisk. Med dammodellen kan du slippe ut overskottsvärme i de to ventilationsfickorna på framsidan av axlarna. Andra finesser är den justerbara luvan, som vi enbart ser på herrmodellen, och två rymliga fickor framtill. Jackan sitter bra på de fleste av killarna i testpanelen eftersom du kan justera passformen vid midjan och modellen är något längre. Det absolutt beste med Wind Fleece Jacket er at den passer like bra til mjukisbyxor og mössa som snygga jeans og solglasögon!

SHOPPA HÄR: Jakkerfra Adidas

LÄS MER: Vattentäta promenadskor som er best i test

LÄSMER: Vårens nye joggesko fra Kari Traa