Feminint och färgglatt – Blacc Holiday Edition är här! Image

Feminint og färgglatt - Blacc Holiday Edition er her!

Blacc har släppt en minikollektion med träningskläder som piggar upp i mörkret: Färgglada och funktionella Blacc Holiday Edition!

Blacc er känt för sina färgglada och mönstrade träningskläder. Den nye minikolleksjonen Holiday Edition er intet unntak. De mønstrede tightsene og sportsbuksene som inngår i kolleksjonen bærer glitrende mønstre som henter inspirasjon fra paradis og blomster. Det i kombinasjon med de somriga och starka färgerna gör dem till plagg som piggar upp på träningspassen nu under den mörkaste årstiden.

- De här plaggen är en sprakande färgbomb i höstmörkret! säger Therese Ullberg, produktutvecklare på Blacc, och fortsätter:

- Tightsen er en stor favoritt med litt bred, squatvennlig linning, minimalt med sømmer og maksimalt med glada farger!

Bli en fin färgklick i Blacc Holiday Edition!En trendig detalj som sticker ut på tightsen er midjelinningens v-form baktill som formar rumpan på ett fint sätt!

I Holiday Edition-kolleksjonen inngår også sportsmodellen Rose. Den har uttagbara, vadderade ilägg och mediumstöd med skön t-skärning i ryggen, som ger obehindrad rörelsefrihet.

- Plaggen er mjuka och stretchiga så passar egentligen till all typ av träning. Gymmet, yogan, gruppasset, you name it. De er ikke borstade på insidan så inomhusträning är att föredra nu när det är kallt utomhus, säger Therese Ullberg.

Bli en fin färgklick i Blacc Holiday Edition!Sport-bh:arna og tightsen går å matcha med varandra. Sport-bh:n Rose i lila (ordinær pris 279 kroner) passer till eksempel utmärkt med tightsen Bluebell (ordinær pris 399 kroner)!

HÄR hittar du hela Blacc Holiday Edition.

LÄS MER: Blaccs löparjacka fick högsta betyg i höstens stora test av löparjackor

LÄS MER: Så mye tränar Blacc-modellen Madeleine Nilsson

LÄS MER: Derfor kommer du älska Blaccs kläder för yoga