Guide: Köp rätt Reebokshorts för din träning Image

Guide: Köp rätt Reebokshorts för din träning

Hvilken type shorts passer best på gymmet, i crossfitboxen, på joggesko og løperen? Her får du svaren som gjør at du kan finne riktig modell fra Reebok for nettopp din treningsform.

Få ut maksimalt av din trening gjennom å ha riktig shorts på deg! Victoria Cederlund Lennartsson på Reebok guidar dig genom märkets olika modeller så att du kan hitta rätt shorts just för dig.

Rett shorts for crossfiten!

shorts
Ett par surfarinspirerade shorts är helrätt i boxen!

For herr: - Vi har tatt den lengre surfarinspirerte modellen fra stranden inn til boxen. Våre boardshorts i crossfitsammanheng er et must i crossfitgarderoben. Viktigt i crossfitsammanhang är att kläderna ger rörelsefrihet och är hållbara. Siden crossfit stiller høye krav på både passform og bevegelsesfrihet er våre shorts utstyrt med høye sidoslitsar og firevägsstretch. Skivestrenger og repklettring sliter hardt på klærne, derfor er plaggen forsterket med kevlar og cordura, sier Victoria Cederlund Lennartsson.

shorts
Satsa på ett par shorts i starka färger och mönster!

For dam: - Den korta hotpants-modellen är väldigt populär i boxen på grund av sin rörelsefrihet. Er du ikke bekväm med hotpants utan vill ha en lite luftigare modell kan du satsa på korta shorts i fyravägs-stretchmaterial och elastiskt midjeresår - givetvis i starka färger och tuffa prints.

Finn riktig shorts for gymmet!

För herr och dam: - Samma principer som för crossfit gäller men du behöver inte lägga lika mycket fokus på att ha de dyraste, mest hållbara shortsen med kevlar-förstärkningar. Satsa på ett par snygga, följsamma shorts i boardshorts-modell i funktionsmaterial.

Velg riktig shorts for löpningen!

shorts
Luftiga shorts med tajta innershorts är skönt på löprundan.

För herr och dam: - Välj ett par lätta, luftiga, följsamma och gärna korta, så kallade split-shorts som är väldigt luftiga och inte stramar. Gillar du ikke den fria känslan finns det 2-i-1-shorts där du närmast kroppen har ett par tighta byxor med en lösare lättviktsbyxa utanpå. Det er en fordel om shortsen er utstyrt med en liten svettsäker ficka där du kan förvara nyckel och pengar. Satsa på shorts i funktionsmaterial som transporterar bort fukt och håller dig sval.

Finn riktig shorts for yogapasset

shorts
Graffitikonstnären Upendo Taylor har gjort det coola mönstret till de här yogashortsen.

For dam: - Välj ett par shorts i hotpants-modell med extra bred linning för bra passform!

Er Reebok inget märke för dig? Spana inn våre shorts fra Nike, Adidas eller Puma!

LÄS MER: Guide: Så finner du riktig tights for trening