Höstens nyheter från Casall Image

Høstens nyheter fra Casall

Att ingen gör träningstights lika bra som Casall visste du redan. Men vet du hvordan deras nye kolleksjonen ser ut? Her er måplaggen for høsten 2018.

Marie Fredros er senior designer på Casall og har tatt fram høstens kolle ksjon som heter "Life in balance". Hon berättar att det övergripande temat har varit "mindful movement", eftersom träning för Casall är så mycket mer än löpturer och snabba träningspass inklämda i kalendern.

- Det handler om helheten og livsstilen, at få ihop träningen för hjärta, kropp och själ för att hitta balansen i livet. Utöver den där tunga, intensiva träningen är det viktigt att få till tanke- och rörelseträningen, säger hon och fortsätter:

- Vi pratade mycket runt "challenge your spine" när vi satte ihop kollektionen. Den träningen som gör att vi håller längre, mår bättre, tänker bättre, sover bättre och framför allt känner oss starkare från insidan och ut. Trening som er myk og snill mot kroppen, som vi på Casall brukar paketera under #foreverbetter.

casallSeamless-plagg er det mykeste og mest bekväma du kan ha på dig.

Höstkollektionen innehåller kläder för all typ av träning och är indelad i kategorierna hjärta, kropp och själ. Det gjør det lettere for deg som vet hvilke plagg som passer til meditasjon og yoga og hvilke som er bedre for svettigere pass, som löpning og gymträning. Marie Fredros favoritt er soulkategorin, som altså er deras klærne for yoga.

- Plaggen i grafiska sömlösa strukturer är otroligt fina och printet i gröna toner är ett måste för säsongen. I vår sjelekolleksjon jobber vi dessuten bare med concious-material, noe som innebærer at materialet enten er gjenvunnet eller odlet på et økologisk vis.

De stora färgerna för hösten är mellantonerna som känns mjuka och sofistikerade.

- De nya lila, blå och gröna tonerna får ta stor plats i kollektionen den här säsongen. Også utskriftene har en myk følelse både i grafikk og farge.

casallFint flow-mönster väcker träningssuget!

En nyhet for sesongen er at Casall breddat spridningen på de olika midjehöjderna på sina tights.

- Vi har lagt til en lavere midja i sortimentet, som annars har mycket höga midjor. På materialsiden har vi også breddat oss for å få fram både den tekniske og naturlige känslan i våra plagg, men fokus är förstås fortfarande på funktion.

Just material är en passion hos Casall, de älskar bra material som är bekväma men som också håller passformen. De jobber utelukkende med premium-materiale fra Europa som løfter Casalls høye krav.

- Mange som bruker Casall har vanskelig for å gå over til noe annet for at bare komforten er så påtagelig.

casallCasall har ett grymt utbud av sport-bh:ar, även för dig med lite ovanligare storlek. Värt att spana in! Her finner du hele vårt utbud av Casall.

LÄS MER: Hvilken sport fra Casall passer deg?