”Jag försöker att inte jämföra mig med andra” Image

"Jag försöker att inte jämföra mig med andra"

Hon är stark och vacker, både på insidan och utsidan. Sno Molly Rustas bästa knep till komplett hälsa!

Bloggaren Molly Rustas, 21, holder seg i form gjennom å gymme eller träna bikini fit, vilket är ett träningskoncept hon håller i tillsammans med en PT. Anledningen til at hon orkar träna så mycket är den där magiska känslan hon får efteråt.

Hvor finner du din treningsmotivasjon?

- Det undrar jag själv också ibland, haha. Just nu är träningen lite som mitt jobb eftersom jag håller i bikini fit-passen, så där får jag ju den gratis. Men ellers så ser jeg treningen som en bra investering for min kropp og helse. Jeg elsker å få den der känslan som jeg kjenner etter ett riktigt svettigt träningspass. Den er obeskrivlig! Jeg elsker også å få njuta och känna mig värd den där godispåsen på fredagskvällarna eller kunna sjunka ned i soffan om kvällarna och känna att jag har gjort någonting bra. Sedan tycker jag det är sjukt kul att träna och se resultat, så det ger mig också motivation, såklart, säger Molly Rustas.

Hvordan mår du etter et virkelig hardt treningspass?

- Åh, jeg kjenner meg alltid så himla glad etter et hardt treningspass. Endorfinerna jeg får er underbara! Däremot är kroppen alltid helt slutkörd. Jag är en väldigt envis person och ställer ofta höga krav på mig själv, så därför kör jag alltid slut på mig, haha.

Hva har du for klädstil på gymmet?

- Oj, hvordan skal man beskrive den? Jag gillar tighta träningskläder, helst ganska cleana och inte allt för mycket mönster och grejer.

Hvilke treningsklær liker du best?

- Jeg liker Asics når det kommer til løping og Nike eller Adidas som gymsko.

Hvor nøye er du med hva du spiser og hvordan ser dine matvaner ut?

- Jag fokuserar på att äta hälsosamt och för mig innebär det husmanskost, helst ekologiskt och mycket frukt och grönt. Sedan är jag en godisråtta som älskar sötsaker! Jag är en riktig bullmaja, choklad och bullar är mitt favoritsnacks alla dagar i veckan.

Hvordan øker du din selvfortroende?

- Jeg prøver å ikke sammenligne meg med andre uten i stedet å se det bra sakerna i meg selv. Jeg tror det er viktig. Jeg prøver å ta meg av de fine sakene jeg får høre og fokusere på dem. Sedan försöker jag se saker och ting positivt och vara glad, för det finns så himla många anledningar till att vara tacksam här i livet.

Hvilken kjensgjerning skulle du ønske å ha et treningsdejt med?

- Om jeg skulle velge en jente skulle det være Adriana Lima. En kille? Joe Manganiello, om jag inte får välja min egen pojkvän då förstås, haha.

molly rustas
Foto: Jens Burström