Äntligen! Kari Traas första athleisure-kollektion är här Image

Äntligen! Kari Traas første athleisure-kolleksjon er her

Feminina mjukisplagg med sportiga influenser? Ja takk! Äntligen släpps Kari Traas första kollektion av athleisure-kläder. Spana in godbitarna här.

Har du også tröttnat på att behöva välja mellan att vara superbekväm eller se proper ut? Den her våren slipper du velge for Kari Traa har släpptt sin första kollektion av feminina och sportiga, men framför allt sköna, vardagsplagg.

- Vi er ledende i Europa på å forstå kvinner, men nå er det dags å utvide oss og slippe vår første kolleksjon av hverdags- og fritidsplagg, sier Johanna Hills-Johnes, kjøkkendesigner på Kari Traa.

kari traaNjut av latten i vårsolen iklädd en mjuk bomberjacka och en sportigt färgglad mjukisklänning.

- Kollektionen är inspirerad av det urbana modet som innehåller mycket influenser från hiphop-miljön i USA. Att vi i dag inte heller längre ser på fitness och träning som en hobby utan mer som en livsstil har också influerat kollektionen, säger hon och tillägger:

- Med tanke på vårt ursprung i freeride-miljön föll det naturligt för oss att utveckla komfortabla, feminina och trendiga outfits till sportiga tjejer som önskar en mer avslappnad stil i vardagen.

SHOPPA HÄR: Hele vårt utvalg av Kari Traa

kari traaSkutle Jacket passer like bra på løpturen som på uteserveringen og finnes også i grønt.

Vårens active wear-kolleksjon er et must for den aktive jenta som elsker å mikse klær med bomberjakker og parkas med hettegensere. Hvis du er en jente som foretrekker jeans og skjorta, kan du fremdeles anamma den urbane stilen gjennom å slänga på en sporty parkas. Knyt gjerne åt dragskon i midjan för att framhäva din kvinnliga siluett och skapa en mer sofistikerad look.

- Nettopp som våre øvrige plagg ligger fokus på kvinners behov. Active wear-kolleksjonen återspeglar vår kunskap inom design, trender och passform och kommer ge våra tjejer möjligheten att känna sig fräscha och trendiga, även i mjukiskläder.

kari traaEn sportig trendig bomberjacka matchas helt riktig med mjuka tights medan en härligt turkos parkas är perfekt att slänga på sig för rundan på stan efter gymmet.

Athleisure-kolleksjonen finnes nå på Sportamore og inneholder alt fra silkeaktige bomberjakker til mjuka vardagskjolar.

LÄS MER: Kari Traas underställ i merinoull hjälper dig hålla värmen
LÄS MER: Spana in lyxiga Kari Traa Voss Line

SHOPPA HÄR: Vårt breda utbud av vårens joggesko