Klicka hem Converseskor med sula från Nike Image

Klikk her Samtaleskor med sula fra Nike

Äntligen finns nya Converse Chuck Taylor All Star II med Lunarlonsula att köpa hos Sportamore!

Kombinerer komfort med stil! Nå behöver du inte välja mellan en stilren tygsko med platt sula och en sneaker med ergonomisk sula längre. Tack vare nya Converse Chuck Taylor All Star II kan du få begge i en og samme sko!

At den klassiska basketskon Converse Chuck Taylor All Star uppdaterats blev en stor nyhet i skogärlden förra sommaren. Da var det den første gangen på 98 år som fikk et nytt design.
Det som fikk de fleste til å lengte etter den nye skomodellen, som döpts til Converse Chuck Taylor All Star II, var den nye innersulan. Den uppdaterade skomodellen har försetts med en sula som tillverkats med Nikes Lunarlonteknik, något som innebär att sulan har hålfotsinlägg och är mer fotriktig än originalsulan. Perfekt når du vil kunne gå langt!

Andre nye detaljer som kjennetegner Converse Chuck Taylor All Star II er at plösen är lätt vadderad och att skon är tillverkad i så kallad premiumcanvas som är lite mer slittålig.

Klikk hjem Converse Chuck Taylor All Star II på Sportamore!

converseConverse Chuck Taylor All Star II finnes i en høy modell i fargerna helvit, svart, rød og blå. Ordinarie pris 899 kroner.

converseDe finnes også i en lav variant i fargerna helvit, svart, rød og blå. Ordinarie pris 899 kroner.

LÄS MER: stylar du dine joggesko

LÄS MER: Så mange par joggesko trenger du