Magic Pant skapar magi på golfbanan Image

Magic Pant skapar magi på golfbanan

Magic Pant har förtrollat golfvärlden. Når du oppdager byxans passform kommer du också vilja ha ett par.

Daily sports gör sportkläder för kvinnor och säljer sina produkter över hela världen. En av deras største suksessene er golfbyxan Magic Pant. Simsalabim - så begynte alla älska den magiskt sittande byxan när den lanserades 2013.

- Den har blitt populær på alle våre markeder jorden rundt. Det er veldig morsomt at den er så omtyckt, sier Nikie Elgqvist på Daily Sports.

Orsaken til framgången är inget hemligt trick. Byxan var uppenbarligen något som saknades på en golfmarknad där de flesta kläderna haft mindre passform de senaste åren. Magic Pant sitter derimot som gjutet.

- Magic Pant er så populær siden den har veldig bra passform. Den er som en par tights, den har varken knappar eller dragkedja och en hög midja. Det gjør at den smiter åt och sitter väldigt snyggt, sier Nikie Elgqvist.

Magic Pant er laget med 22 prosent spandex sammen med den mjuka bomullsblandingen Rayon. Det gjør at den er elastisk og myk, perfekt for golfrunden, men også utenfor banen.

magic pantMagic Pant er det fineste du kan ha på banan i år, klikk deg inn på Sportamore her, ordinær pris 849 kroner.

- Mange bruker den til vardags också, eller på väg till gymmet, eftersom den är så snygg och skön. Det er virkelig ikke bare en golfbyxa, sier Nikie Elgqvist.

Magic Pant finnes i tre modeller, en lengre standardvariant, en kortere modell (high water) som går til anklarna, og en ännu kortare modell (capri). Dessuten finnes det også en kjol.

- De är plagg som återkommer varje år med olika färger beroende på säsong, nu finns de bland annat i svart, blått, beige, rosa och rött.

Hva skal jeg ha til mine Magic Pant i år?

- Jeg synes du skal ha en Macy eller Malou Polo til. Över det ska du ha Quincy Jacket, den är jätteskön att ha nu på våren och sommaren.

LÄS MER: Vett och etikett på golfbanan
LÄS MER:
Överlevnadsguide för dig som vill golfa med barnen