Måste-övningarna på gymmet för Blacc-modellen Denice Andrée Image

Måste-övningarna på gymmet för Blacc-modellen Denice Andrée

Kända PT:n Denice Andrée är en av modellerna Blacc i höst. Her er øvelsene hon tycker är effektivast på gymmet.

Nya Blacc-kollektionen för hösten 2016 innehåller glada träningskläder, och frontas av två glada och träningstokiga tjejer, friidrottaren Madeleine Nilsson och PT:n Denice Andrée.

Denice Andrée jobbade tidigare som fashionmodell i Milano, men tröttnade på modebranschens vikthets och krav på att hon skulle ligga på en superlåg vikt. I stället upptäckte hon träningen, gick upp tio kilo i muskler och blev en omtyckt PT. I dag tränar hon flera gånger i veckan, för att må bra.

- En vanlig träningsvecka för mig innehåller oftast fem pass på gymmet. Dessuten går jeg en hel del powerwalks siden jeg har hund, sier Denice Andrée .

Vilka övningar gör du alltid på gymmet, oavsett vilket upplägg du har?

- Jag kör alltid knäböj, utfall och latsdrag eller roddar oavsett vad jag följer för upplägg. Det er basövningar som är kanon för att träna stora delar av kroppen som involverar många olika muskelgrupper.

Du som er treningsekspert, hvilken feildag ser du mange jenter gjøre på gymmet?

- Jeg tror at en vanlig feildag mange jenter gjør er at de ikke vågar løfte tungt! Jeg hører ofte at jenter er rädda för att få svällande och stora muskler, vilket många tror att man får bara man lyfter tunga vikter på gymmet. Så er det ikke! Våga ta i og løft tungt, så får du bedre resultat.

Hvorfor liker du trening så mye?

- Träning for mig är en livsstil och något som är lika självklart som att äta och sova. Menneskekroppen er skapt for å være aktiv og det er det vi mår best av.

Hva synes du om nye treningskolleksjoner fra Blacc?

- Jag tycker att Blacc-kollektionen var uppiggande. Färg och mönster gör träningen så mycket roligare!

blacc aw 2016
Denice Andrée og Madeleine Nilsson i höstens träningskollektion från Blacc, som du hittar HÄR.

LÄS MER: Så mye tränar Blacc-modellen Madeleine Nilsson