Nike Odyssey React – luftig löparsko med superdämpning Image

Nike Odyssey React - luftig løparsko med superdemping

Med Epic React markerade Nike en ny era för löparskor. Nå er det siste tilskottet med den helt nye sortens dämpning här: Odyssey React.

SHOPPA HÄR: Løse sko fra Nike

Nike React lanserades tidigare i våras och är ett nytt sorts skum som levererar en mjuk och fjädrande dämpning trots en blygsam vikt. Tillskillnad fra tidigare löparskor har React en mellansula med skum rätt igenom. Det gir en bærekraftig sko som veier mindre enn andre skumsko, men som samtidig gir mer energiåtergivning enn Nikes tradisjonelle sko.

Epic ReactFlyknit er den første skoen i den nye generasjonen av sko. Den ble en stor suksess og du kan lese mer om teknologin HÄR. Nå kommer den banebrytende teknologien i ytterligere en løparsko: Odyssey React. Skon beskrivs som Epic React Flyknits lillebror, ett något plånboksvänligare alternativ med samma sköna känsla.

Nettopp som Epic React er Odyssey React en nøytral løpersko. Den største forskjellen gentemot storebrorsan är att Flyknit-ovandelen har bytts ut mot en luftigare variant i mesh, vilket gör den särskilt bra för löpning under sommarhalvåret. Den har også en noe flatere tåboks og forsterkede partier på sulan for å gi enda bedre holdbarhet.

Bootiekonstruksjonen i neopren har en strumpliknande passform för att skon ska kännas som ett med foten. Att springa i Odyssey React ger samma studsiga och följsamma upplevelse som Epic React, men en lite luftigare och lättare känsla.

887230998860_003_fab5fba7440a4e3e851636fc1263972e.jpgHos oss på Sportamore finner du nyheten i flere fine farger. For dam finnes den i beige/rosa, rosa/vitt, svart, svart/vitt og grått/svart. Rekommenderat pris är 1 295 kronor.

887231043569_002_87012e89e8d744bcbaea888e64d6a7b0.jpgFor menn finner du Nike Odyssey React i grønt, svart, rødt, grått og svart/vitt. Rekommenderat pris är 1 295 kronor.

HÄR hittar du hela vårt utbud av Nike Epic React.

LÄS MER: Sann löparglädje i Nike Epic React

LÄSMER: Stortest av forsommarens beste løpartikler