Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här! Image

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!

Barnklädesmärket Pollop har lansert vinterklær som både er varma, praktiska och snälla mot plånboken. Her er alle smarte detaljer som du, og ditt barn, kommer til å elske!

Barnklädesmärket Pollop gör inte bara sköna mjukiskläder för lek på förskolan eller praktiska regnställ som håller de små torra i regnet, de gör också vinterkläder som kommer hålla ditt barn varmt oavsett väder!

- Vi har framförallt fokuserat på att göra vinterkläder för att barnen ska synas. Plaggen består av sterke farger som barna tycker om og er försedda med reflexer så att barnen syns även när det är mörkt ute, säger Matilda Johnson, produktutvecklare på Pollop, och fortsätter:

I den nye kolleksjonen finner du alt fra mössor og overaller til jackor.

- Vi har også satset mye på å gjøre klærne i bra materiale. Vinterkolleksjonen for lek utendørs er produsert i et slitstarkt materiale og er förstärkta på utsatta områden som knä och rumpa. Dessuten behöver du som förälder inte oroa dig för att din barn ska bli kallt eller blött när det blåser eller regnar, materialen skyddar mot både vind och blåst.

Hvilken størrelse skal jeg klikke på?

- Kjøp ditt barns vanlige størrelse. Ytterkläderna är lite tilltagna i storlek för att du ska kunna ha underställ och fleecetröja under.

pollPollops vinterkläder finns i olika färger så att ditt barn kan hitta sin favorit! Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

Smarta detaljerna på Pollops vinterkläder!

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!Skaljackan Jamie finnes i to farger. Sömmarna är tejpade för extra vattentäthet och luvan är avtagbar med tryckknappar. Ordinarie pris 599 kroner.

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!Skalbyxorna Jamie passar perfekt ihop med skaljackan. Byxorna finns även i blått. Reglerbara hängslen, resår i midjan och elastiska band som du kan fästa runt barnets fötter håller byxorna på plats. Forstärkta på rumpa och knän. Ordinarie pris 499 kroner.

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!Jackan Charlie er vinterns varma hjälte och finns även i rött. Den har en skjønn, avtagbar luva, et skydd högst upp på dragkedjan som gör barnet inte klämmer hakan, dragsko i midjan och mjuka muddar som förhindrar att blåst och snö kommer in i ärmarna. Ordinær pris 799 kroner.

Underställ barnUnderställssetet Tilly, som også finnes i en blå variant, känns mjuk mot huden och passar perfekt som första lager när det vankas utomhuslek. Ordinarie pris 199 kroner.

Vantar barnGlöm inte vantarna! De stickade, ofodrade vantarna Mio säljs i 4-pack och värmer små händer innan kylan slår till. Finnes i flere farger. Ordinær pris 156 kroner.

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!Mössan er en hovedsak når det er kaldt ute. Mössan Lex finns i två färger och är en varm vinnare i vinter! Ordinarie pris 149 kroner.

LÄS MER: Pollop har gjort finaste regnställen til barnen