Så tränade fightern Madeleine Vall Beijner inför Wonder Woman Image

Så tränade kämparna Madeleine Vall Beijner inför Wonder Woman

Flera pass om dagen skrämde inte fightern Madeleine Vall Beijner, det var de många omtagningarna som blev en utmaning. Så her tyckte hon om att bli granskad på inspelningen av Wonder Woman.

Förra året gjorde Madeleine Vall Beijner en resa hon skickade kommer att glömma och det är nu som resten av världen får se vad hon har jobbat för. Den 2:a juni hadde Wonder Woman premiere der Madeleine Vall Beijner spiller fightern Egeria.

- Själva upplevelsen var skithäftig. Jag tycker såklart väldigt mycket om att vi tränade så mycket som vi gjorde. Det passade mig väldigt bra. Vi filmet litt i London og ganske mye i Italia og da var vi rundt 800 personer som reste rundt mellom ulike locations. Det var alt fra hester til sminkører og stuntmenn. Det var skithäftigt, sier Madeleine Vall Beijner.

Hva tycker du betecknar en superkvinna?

- Styrke, kraft og rettferdighet er ganske bra ledord. Att vara stark men även mänsklig och att det är rättvisa hon vill ha. At hon använder sina superkrafter på rätt sätt och att hon har ett stort hjärta.

Hvordan var det å bli gransket på inspirasjonen som skådespelerska?

- Det tenkte jeg faktisk ikke ens på. Jeg er ganska van att prestera och leverera när det väl gäller. Siden alt var action, kampscener eller stunts med hest, vilket är sådant jag kan sedan tidigare, så var jag trygg i det. Där var jag hemma, vilket var skönt eftersom allt annat runtomkring var nytt.

Wonder WomanWonder Woman, der Madeleine Vall Beijner spiller Egeria, går just nu på bio.

Hur tränade ni inför filmen?

- Vi tränade tillsammans i flera månader. Först gym på morgonen, sedan körde vi stunt-träning på förmiddagen i tre till fyra timmar som var koreografier med svärd, träna på att falla och bli skjuten. Sedan körde vi stunts med häst, så vi red på eftermiddagen. Sedan körde vi fys igen. Det var ganske mye.

Hvordan kändes den pressen?

- For min del var det som å åka på ett landslagsläger, att ha ett schema på att träna, äta och sova. Nu var det lite nytt innehåll, som koreografier men annars är jag van vid det. Jeg har levt så i mange år så for meg var det väldigt tacksamt att jag kände mig hemma under infasningsperioden. Det var verre for de som har vært skådespelerskor i mange år. De var bedre når vi filmet, jobbade 16 timmars-dagar och tog om scen efter scen. For meg var det jobbigare å stå still än att träna.

Hva var den største utfordringen under inspelningen?

- Det var nok väntan mellan scenerna och omtagning efter omtagning. Och kontrollförlusten i att aldrig veta hur långa dagar det skulle bli eller hur schemat skulle se ut. Alting kastades om hela tiden och det var bara att gilla läget och anpassa sig. Lättare sagt än gjort för någon som är van vid att styra och ställa. Men nyttigt, såklart, säger Madeleine Vall Beijner och skrattar.

Hva hadde dere for instruksjoner når det kommer til maten?

- Det jeg gillade lite extra mycket och som jag tycker var både hälsosamt och proffsigt, var att vi jobbade långsiktigt och helt utan vikthets. Vi skulle være sterke og velmående. Inte svultna.

Om Madeleine Vall Beijner:

Gör: Före detta professionell fighter, stuntskådis, PT och kampsportsinstruktör.
Äter helst: Havregrynsgröt.
Dricker: Kokosvatten.
Motto: "Fall syv ganger, reis deg åtte ganger".
Finnes her: Madeleinevall.com og @madeleinevallbeijner på Instagram.

Tack till Haninge thaiboksning

LÄS MER: Madeleine Vall Beijner fick svälta för att kunna tävla

LÄSMER: Madeleine Vall Beijner: "Träningen är min sista"