Skillnaderna mellan Birkenstocks tofflor Image

Skillnaderna mellan Birkenstocks tofflor

Birkenstocks tofflor er mange av våre favoritter. De klassiska tofflorna blir aldrig omoderna, men har du koll på vad som skiljer de olika modellerna åt?

Toffel-trenden fortsetter. De stilrena tofflorna älskas av människor i alla åldrar och bärs både hemma och på stan. Birkenstock er for tofflor hva Converse er for tygsneakers, et klassisk merke som alltid fungerer.

- Jeg tror at grunnen til Birkenstock-tofflornas popularitet ligger i at de er så sköna att ha på sig och att de har bra kvalitet. Det er tidlös toffla eller sandal som fungerar till så mycket, säger Viktor Petersén på Birkenstock.

Redan shoppingsugen? Her finner du alle våre tofflor og sandaler fra Birkenstock.

Hvor lenge holder et par Birkenstocktofflor?

- Det avhenger av hvor mye du bruker dem og til hva. Noen har sine tofflor innendørs og bruker dem da i 15 år eller mer. Bär du dina tofflor mycket utomhus så håller de minst tre år, men det beror som sagt på användningen.

Hvorfor har mange toffelmodeller to remmar over foten?

- Det er for å skape stabilitet. Det gjør at tofflorna kan bareras på to ställen slik at du kan tilpasse passformen etter bare din fot.

Hvordan er Birkenstock i størrelse?

- Utgå fra din normale fotostørrelse. Siden det er en toffla vill du ha lite utrymme vid hälen och tårna så att inte foten hamnar utanför. Når du tar bilder, må du sørge for at hullfoten havner riktig. Birkenstock tilbyr bilder i to forskjellige størrelser: slank og normal. På slim er hela fotbädden lite smalare, du får prova dig fram till vilken läst som passar dig och dina fötter bäst.

Hvilken toffla fra Birkenstock skal man ha?

Birkenstock Arizona Slim

birkenstock

- Det her er en av våre mest solgte tofflor. Ovandelen består av birkoflor som er lettskött og slittåligt och toffelns läst av den smalare modellen. Arizona Slim har en klassisk fotografi og passer til en ganske aktiv person som er ute og går mye, sier Viktor Petersén.

Birkenstock Arizona Soft

birkenstock

- Det her er også en av våre mest populære modeller. Ovandelen består av birkoflor, altså syntetisk skinn, og fotbädden er myk. I sulan ligger en ekstra stor lateks, noe som gir den mer komfort og mange setter pris på at modellen er myk og behagelig å gå i. Det er en ergonomisk sandal å ha på kontoret eller hjemme, men den kan også brukes utendørs.

Birkenstock Arizona Habana

birkenstock

- Den her modellen har en klassisk fotbädd och ovansidan är tillverkad i läder med oljat skinn på ovansidan. Det gjør at det blir et levende materiale. En toffel for den medvetna kunden som vill ha en skön utomhustoffel.

Birkenstock Gizeh

birkenstock

- Dette er en fin, ergonomisk sommersandal som har en liten tådelare. Den har samme ortopediska fotbädd som andra tofflor men kommer enbart med normal läst. Det beror på at toffeln tenderar att bli lite for smal om lästen är smal.

SHOPPA HÄR: Alle tofflor fra Birkenstock!

Slik sköter du om dine Birkenstock-sandaler

  • Ogvik å stille dem for varmt eller i direkte solljus.
  • Ogvik å bære dem i sand eller få saltvann på dem.
  • Bruk ikke kjemikalier, uten å rengjøre dem i stedet med en fuktig trasa.
  • Ovandel i läder mår bra av å smörjas med fett och ovandel i nubuckläder kan med fördel impregneras.
  • För att ta hand om korksulan på bästa sätt har Birkenstock tagit fram limmet Korklife. När ytan på korken blir matt kan du stryka på ett lager lim, det gör att korken binds ihop och förhindrar att den torkar ut och spricker.

LÄS MER: 3 tips som håller din träskor fräscha