Måste-skon för skolstarten: Nike Revolution 5 Flyease Image

Måste-skon for skolstarten: Nike Revolution 5 Flyease

Enkel å ta på og av, otroligt bekväm och nästintill omöjlig att trampa sönder - här är alla barns drömsko från Nike!

Skolestarten lurar runt hörnet och det är dags att införskaffa säsongens måsten. Bra skor som passar lek och spring är A och O. Spana in säsongens favorit från Nike: Revolution 5 Flyease som är den perfekta sneakern.

- Om du bara ska köpa en sko till skolstarten är Nike Revolution 5 Flyease det perfekta valet, säger Beatrice Zonin, produktexpert på Nike, och fortsätter:

- Det er den perfekte skoen for lek og vår. Till skillnad från vanliga sneakers har den här skon en dragkedja som går från ovandelen ned runt hela hälen, vilket gör att barnet lätt kan ta på och av skon utan att knyta upp snörena.

Förutom att det är enklare för barnet att själv ta på och av skon, tack vare den innovativa dragkedjan vid hälen, ger det också skon en längre livslängd eftersom barnet inte kommer att trampa ned hälkappan för att få på sig skon. Barnskon från Nike är med andra ord nästintill omöjlig att trampa sönder!

Nike barnskoDragkedjan vid hälen gör skon extremt lätt att ta på och av, utan att trampa ned hälkappan när det är bråttom ut till kompisarna.

Skon är, precis som Nikes populära Tanjun, en mixa av en löparsko och sneaker där du får det bästa av två världar. Revolution 5 Flyease har en myk mellansula som passer perfekt for våren på skolegården, samtidig som skon har en noe løsere og veldig behagelig passform. Tanken er at barnet ikke skal kjenne et hardt trykk rundt foten som mer avanserte løsninger kan gi i form av stabilitet.

- Den her skon passar till alla barn som söker en bekväm sko. Den er dessuten väldigt stilren och snygg - passar till det mesta!

Dessuten er komforten ekstremt fleksibel. Sulan kan böjas och följa fotens naturliga rörelser. Yttersulan i gummi greppar torra underlag perfekt.

Hos oss finner du Nike Revolution 5 Flyease i storleksskalorna:

SHOPPA HÄR: Barnsko fra Nike

LÄS MER: Guide: Hitta rätt skostorlek till barn