Spana in nya träningskollektionen från Blacc! Image

Spana in nya träningskollektionen från Blacc!

Hårda mönster, söta pasteller och trendiga sport-bh:ar. Den nye kolleksjonen for Blacc er her - kickstarta 2018 med nye treningskläder!

Nytt år betyr massor av treningsnyheter på Sportamore! Redan nå i januar har de første delene av Blaccs vårkolleksjon kommet inn på sajten. Mest utstickande är två nya sport-bh:ar.

- Vi har to nya crop-träningstoppar som heter Stronger och Chase. De passar för låg- och medelintensiv träning. Båda bh:arna har en design som gjør at det er supersnyggt å ha bare bh:n til ett par treningstights utan ett linne över, tipsar Sophie Tranarp, produktutvecklare på Blacc.

paint it in blackNya träningskollektionen från Blacc består av många snygga matchande set. Foto: Pavel Maira

Kommer det i noen gamle favoritter i ny tapping?

- Ja, mange gamla favoriter kommer in igen med nya coola mönster. Der vi satsar stort på camo och printet Paint it in black. De to printene kan du finne på alt fra tights til linne og sportsbukser.

Hva er det som inspirerer til nye mønstre?

- Det ligger i Blaccs DNA å jobbe med mye mønster og farger. Årets it-färg är utan tvekan lila och det ser vi på både tights, linnen och sport-bh:ar i år. Når det gjelder mønstre har vi både kule camovarianter og søte pastellfarger.

Hva får jeg ikke til å gå glipp av i den nye kolleksjonen?

- Selvklart skal du ha et par Apple Bottom-tights i camo og en Function-linne som matcher snyggt! Det er smekre og funksjonelle treningsklær som ikke kommer til å bli liggandes i lådan, uten at du kommer til å ville ha på deg hver gang du trener.

Blacc släpper också en del träningsutrustning, vad finns det för nyheter där?

- Ja, vi har utökat utbudet av träningsutrustning för den som hellre vill träna hemma än på gymmet. Nytt for i år er våre kettlebells, som finnes i vikterna fyra, sex och tio kilo. Vi har også en yogamatta i marmorprint som du snyggt kan matcha med yogakolleksjonen fra Blacc som snart släpps.

blaccApple Bottom-tightsen formar och lyfter rumpan, perfekt for deg som slarvar lite med squatsen!

LÄS MER: Video: Så tränar du med Blaccs mjuka vikter