Test: 3 trendiga boots från Svea Image

Test: 3 trendy støvler fra Svea

Hösten og vinterns heteste trend er støvler fra Svea. Her er tre modeller som kommer til å holde deg trendig, varm og komfortabel under vinteren!

Finnes det noe verre enn et par frusna tår innanför en alldeles för kall vinterkänga? Redan då första frostflingan lagt sig på gräsmattan är det dags att inhandla ett par bra boots att bära. De tre modellene fra Svea holder måtten når det gjelder isiga underlag, varme og trendsäkerhet - så här tycker vår testpanel om modellerna! Hva er din favoritt?

For dig med attityd!

tracking boot svea

Modell: Tracking Boot, Svea

Størrelse og passform:Tracking Boot er en stor størrelse med en romslig passform, noe som gjør at den passer for de aller kaldeste værene. Her får en tykkare ullstrumpa plats utan problem!

Beste egenskaper: Det absolutt beste med den her vinterkängan från Svea är mångsidigheten. Till den något blötare hösten gör Tracking Boot sig bra genom att ha ett vattenresistent material som håller dina fötter torra. Men modeller står ikke bare pall for väta, utan även för vinterns kyliga utmaningar, då den rymmer en socka utan problem. Extra plus for den höga sulan som både isolerar kylan från markera.

Det hadde kunnet vært bedre: Noe som testpanelet reagerer på er at innersulan er något stel. Många hade önskat en mjukare innersula och kommer därför att bära den här skon med en tilläggssula. I övrigt sitter skon väldigt bekvämt på foten.

Sammanfattning:Tracking Boot frånSvea är en vinterkänga med attityd. Sulan är hög, vilket både är en snygg detalj och smart funktion som isolerar från det kalla underlaget. Modellen snöras med grova snören ovantill som både ger kängan optimal passform såväl som lite extra attityd! Det her er valet för dig som gärna matchar dina skor med en riktigt bullig dunjacka, en mössa i en höstig färg och kanske ett par löpartights med "the three stripes".

En sockersöt "utomhustoffla"!

Suade Pile Svea

Modell: Suade Pile,Svea

Størrelse og passform: Den her ursöta vinterskon från Svea är true to size, men tight i passformen. Om du vil kunne rymma en tjock strumpa bör du köpa en storlek större än du brukar ha i sneakers och kängor.

Bästa egenskaperna: Förutom sitt stilrena, trendiga yttre i mocka är det bästa med den här skon från Svea att den är extremt bekväm. På innsiden av Suade Pile finnes et fluffigt vinterfoder som gjør det ombonat for foten, vilket genererar en 10:a i komfortbetyg från testpanelen! Superskön sko som du gärna glider runt i både till jobbet, på stan samt till och från gymmet.

Det hadde kunnat vara bättre: Så lenge temperaturerna stannar kring nollan funkar den här vinterkängan utmärkt, men för slask och regnblandad snö är den inte helt perfekt. Mocka är inte direkt känt för att tåla väta särskilt bra - men, hur snyggt är det inte?

Sammanfattning:Det här är en stilren, men ändå uppklädd vintersko som i sin design är en korsning av ett par Uggs och ett par vanliga boots. Om du søker komforten fra en toffla, men med en sula for vinterväglag är det här alltså rätt val! Matcha dem til et par blå stuprörsjeans, en trendig parkas og kanskje et par minst like mysiga lovikavantar!

Uggs møter Moonboots!

Snowflake fur Svea

Modell: Snowflake Fur, Svea

Størrelse og passform: Den her sista vinterkängan i testet är också den true to size. I passformen er den bred i sammenligning med Suade Pile - perfekt for brede føtter og for å få plass med en tykkare ullsocka!

Beste egenskaper: Det beste med den her vinterkjeden er dens smarte design. Selv om den snygga fuskpälsen ovanpå inte är vattentät så är kängan förstärkt längs sidorna, precis där smält snö annars brukar kunna leta sig in när du promenerar. Dessutom är sulan grov och isolerad, vilket gör att varken kyla eller är någon match för just den här skon. Ekstra pluss for den räfflade yttersulan som gör att du står stabilt när det är något isigt på vägarna.

Det hadde kunnet vært bedre: Det er litt synd at Snoflake Fur ikke er vattentät ovanpå, men å andra sidan - hur ofta ska du egentligen knata omkring i regn med den? Snö går lätt at borsta bort!

Sammanfattning:Det märks att fuskpäls är på modet i år! Fuskpälsen er en trend som syns på såväl de tjocka vinterjackorna som på vårt övriga sortiment av boots och kängor. Om du vil ligge i framkant for årets trend er det derfor helt riktig for deg. Dessuten er Snoflake Fur fra Svea et i övrigt bra val, som ger grymt fäste på vinterväglag, tack vare en räfflad sula. Matcha dem med en lang pufferjakke og en trendig, senapsgul mössa for å kamma hem full poäng på modeskalan!


LÄS MER: Säsongens hetaste trend - Pufferjakken

SHOPPA HÄR: Alle våre støvler og kängor for høst og vinter