Test av Suunto Fitness 3 Image

Test av Suunto Fitness 3

Glöm den traditionella bilden av en sportklocka. Suunto Fitness 3 er en supersnygg livsstilsblokk for både trening og hverdag. Joanna Swica og hennes venner har testet den.

TEST AV: Suunto Fitness 3

Suunto Fitness 3

Träningsinspiratören Joanna Swica bjöd sina löparsugna kompisar på snabba lördagsintervaller för att testa Suunto Fitness 3. Det er en klokke for deg som vil ha litt ekstra koll på hvordan kroppen mår. Den mäter inte bara steg, hastighet och distans utan också återhämtning och sömnkvalitet. Den tar et helhetsgrep på din helse og kan hjelpe deg med å legge opp personlige treningsprogram, men som også kan gi tips om hvordan du skal tilpasse din trening etter dagsform.

- Det er en veldig bra og enkel livsstilsklokke, og det jeg liker best er søvnläsaren, stegfunktionen och att den synkar direkt. Dessuten er det lett og fint å ha på armen, sier Joanna Swica.

En annen av deltakerne på løpeventet var Oya Hanzén, en energisk og erfaren løpecoach som du finner på Instagram under navnet Runzpire.

- Jeg tycker den här klockan är både snygg, användbar och funktionell. En superklocka som passer like bra til løping som til styrketrening, sier Oya Hanzén.

Suunto Fitness 3 lanserades i våras och nytt för hösten är de nya färgerna burgundy och copper (svart med kopparfärgad boett). Det ger klockan ett ännu mer sofistikerat uttryck än de lite glassigare pastellfärgerna som lanserades tidigare i våras. Du kan også bytte armbånd på klokken om du vil ha litt fornyelse.

- Lett, supersnygg og smidig! Klockan passer like bra til hverdagen som til kontoret og til trening. Passar dig som har ett aktivt liv och vill ha en snygg och praktisk klocka som är lätt att använda, säger Karolina Moberg.

Suunto eventAtt börja lördagen med intervaller får tummen upp av Joanna Swica och hennes vänner!

Sugen på att testa intervallerna som Joanna Swica och hennes vänner körde under löpeventet? Spana in upplägget här nedan och se hur det såg ut i videon!

  • Oppvärmning
  • Stretch
  • 3 x 50 m sprint og høye hopp
  • 5 x 400 m sprint
  • 3 km nedvarvningsjogg
  • Avsluta gärna med en mysig brunch

SHOPPA HÄR: Vårt totala utbud av pulsklockor

LÄS MER: Suunto Fitness 3 - en PT på armen

LÄS MER: Stortest! Pulsklockor i alle prisklasser