Test! Plus size-kläder från Adidas Image

Test! Plus size-klær fra Adidas

Träning är för alla och därför är det viktigt med tights, t-shirts och sport-bh:ar i inkluderande storlekar. Vi har låtit vår Instagram-följare testa träningskläder i plus size från Adidas. Så her tycker hon!

Uansett om du kjøper sportsbukser i XL, tights i 2XL eller t-skjorter i 3XL så er en sak sikker: trening er til for alle. I Adidas nye plus size-kolleksjon Reimagine Sports inngår blant annet tights, t-skjorter og en sportsbukse i inkluderende storlekar, for at du skal kunne svette med høy komfort, med selvfortroendet på topp! Så her tycker vår Instagram-följare Hanan Hachana om Ultimate Bra, Go To Tee og Believe This Tights. Hon har nämligen satt klærna på prov i gymmet.

Ultimate Bra Plus, Adidas

Sport bh plus size adidas

Størrelse og passform: Den her sport-bh:n er aningen stor i størrelse, men i övrigt är passformen gudomlig. Axelbanden är breda, vilket ser till så att de inte skär in i axlarna. Det er A og O for dig med stor byst, som tynger ned bh:n.

Fukttransport og ventilasjonsförmåga: När det gäller att transportera bort fukt och ventilera gör bh:n precis den ska och håller dig torr under all sorts träning. Det gjør at den passer til alt fra lav- til høyintensiv trening. Siden det her er en plus size-bh så er støtten også høy.

Komfort og design: Det absolutt beste med den her sport-bh:n er hvordan skönt den sitter på kroppen. Hanan Hachana vill dessutom uppmärksamma oss på hur den stöttar bysten, utan att platta till. Designen smickrar verkligen dina former!

Sammanfattning: Axelbåndene er justerbare og brede for høy komfort. Kuporna är tjocka och insydda i materialet, vilket ger optimal stöd. Designen på bh:n er ren, på grensen til enkel, men gir en minst sagt smickrande passform. Ja, det er i prinsippet nesten umulig å ikke foreldre seg i den her sportsbh:n fra Adidas. Vår testare konstaterar snabbt att modellen är så pass skön att hon lätt vill bära den även till vardags! Däremot är den kanske inte jättesmickrande under ett spagettilinne, då axelbanden är så pass tjocka, men är perfekt under vilken t-shirt, hoodie och långärmad tröja som helst.

- Summa kardemumma så får den her sport-bh:n tio av tio poäng, sier Hanan Hachana, som er ordentligt nöjd med bh:ns alla inslag.

Gå til Tee Plus, Adidas

go to tee adidas

Størrelse og passform: Den her skönheten från Adidas är i stort true to size, men har en lös passform. Om du velar mellan två storlekar bör du med andra ord satsa på den mindre. Den kommer klä dig oavsett.

Fukttransport og ventilasjonsmuligheter: Klockrent! Den her treningströjan håller dig både sval och torr under träningspasset, mycket tack vare det tunna materialet.

Komfort og design: Da passformen i det her plagget er åt det lösare hållet finns inget som kan vara obekvämt. Den sitter som en drøm! Dessuten er designen en klar fordel. Det eneste minuset ifølge testaren er at trærne er aningen lange. Tröjan hade fått en mer kvinnlig siluett om ärmarna varit aningen kortare.

Sammanfattning: En rakt igenom superskön träningströja i ett tunt och ventilerande material. Hanan Hachana vill även uppmärksamma att tyget, trots sin tunnhet, aldrig blir genomskinligt. Derfor passar tröjan till all sorts träning. Dessuten er den true to size og passer alle kroppstyper, tack vare den lösa passformen. Det her er helt klart en basfavoritt som alle kommer glädjas åt att de har i sin träningsgarderob!

- Designet er virkelig ekstremt snygg och färgerna är väldigt 2020-trendiga!

Believe This 3S Tight Plus, Adidas

beliave this tights

Størrelse og passform: Testets tights er aningen store i størrelse. Derfor kan det være bra å satse på den mindre om du velar mellom to storlekar. Passformen er så stram som den er i alle typer tights, men ikke så pass at det kan klasses som kompresjon.

Fukttransport og ventilasjonsförmåga: Både vad gäller att transportera bort fukt och att ventilera så att du slipper överhetta gör de här tightsen bra ifrån sig. Akkurat det du önskar av ett par träningstights.

Komfort og design: Designen er som vanlig urläcker. De tre ränderna som utmärker Adidas är en detalj som man aldrig tröttnar på. Midjan går nästintill ända upp till naveln och hade önskvärt vara något bredare och hårdare. Nu har midjan en tendens att halka ned om du exempelvis gör många crunsh-liknande övningar. Bruk derfor de her tightsen med fordel till arm- och axelpasset på gymmet, framför magövningarna.

Sammanfattning: Ett par klassiske Adidastights. Nettopp som man kan forvente seg av tights fra det her merket så presterar de på topp under trening. De absorberar svett och håller dig torr och bekväm under hela passet. Testarens tips er dock att se till att du tvättar tightsen korrekt så inga sömmar nöts snabbare än de borde. Utover det er de beste egenskapene med tightsen at de er veldig snygga i sin enkelhet. Tightsen får også pluss for komforten og for at de er perfekte for deg som liker et par svarte tights med høy midja (og hvem gjør ikke det?).

- De er superbra i lengden, og sitter litt ovanför fotknölarna! Midjan är hög och inga hårda sömmar skaver. De är även så pass snygga att de passar både för vardag och gym, avslutar Hanan Hachana vars Instagram-konto du hittar HÄR.

LÄS MER: Video! 5 övningar för starkare höft och rumpa

SHOPPA HÄR: Alle våre plus size-kläder!

SHOPPA HÄR: Gott och blandat från Adidas