Bäst i test: Vita sneakers för herr Image

Bäst i test: Vita joggesko for herrer

Det er dags for sesongens mest selvklara skor: vita sneakers. Vi har låtit vårt stilsäkra testpanel prova våra snyggaste nyheter.

Vita sneakers er like selvsagt som sommerens første dopp eller lysets gjenkomst i april når vi overgår til sommertid. Spana inn årets snyggaste vita sneakers for herrer i vår stora test!


Börja shoppa direkt: Sneakers för herr - hela utbudet

Nike Court Vision Lo.jpgMärke: Nike

Modell: Court Vision Lo

Det beste med skon: Design. Det kan ikke gå galt med det klassiske utseendet.

Testpanelen säger: Det her er et par retrodoftande basketskor fra Nike. Modellen er faktiskt ovanligt stor för att vara Nike, säger en testare. Derfor kan du regne med at de er true to size eller til og med noe større enn så. Bra komfort og en slitstark ovandel i läder och syntet. De tål måttlig väta och lättare slitage. Klassiskt snygga med enkel design! En klockren vit sneaker, helt enkelt.

- De gör att fötterna känns ombonade, tack vare ganska tjockt och mjukt material, säger en testare.

Finns även i: svart/vit, helsvart, rött, helvitt.

Nike Atsuma.jpgMärke: Nike

Modell: Atsuma

Det beste med skon: Dämpningen. De här skorna är sköna!

Testpanelen säger: En noe chunky vit sneaker, som gjør seg best til en moderne streetstil. Kanske till ett par smala jeans, ett par snygga träningsbyxor och en bombarjacka? De er meget bekväma, tack vare vare mjukt material på insidan av skon. Dämpningen är väl godkänd, hälsar testpanelen.

- Jag gillar att skorna har den här chunky stilen, men utan att gå till överdrift. De er väldigt snygga! sier en i testpanelen.

Finns även i: grått, svart.

Converse Pro Leather Hi.jpgMärke: Converse

Modell: Pro Leather Hi

Det beste med skon: Designen, den känns fräsch och ny.

Testpanelen säger: Det her er en variant på den klassiske canvassneakern Chuck Taylor All Star fra Converse. Istället för tyg är skon gjord i läder, men har samma höga ankel. Den hvite fargen sammen med de blå detaljene gir et friskt inntrykk. Testpanelen vill uppmärksamma att skon är något liten i modellen, därför kan du troligtvis med fördel välja en storlek större än vad du har i vanliga fall.

- Tillsammans med en ljus denimjacka kommer dessa sneakers göra succé på de rensopade gatorna, säger en glad testare.

Vinson Polo Club Gaines.jpg
Märke: Vinson Polo Club

Modell: Gaines

Det beste med skon: Materialet, som er tåligt och vattenavvisande!

Testpanelen säger: Det här är ett par enkla sneakers med platt sula, och de är något bredare än snittet. Det gjør det enkelt for deg å legge i en iläggsula for bedre dämpning. Designen er snygg och klassisk, lite åt segelstil-hållet tycker testpanelen. De går att matcha till mycket, kanske bäst till ett par ljusa chinos en solig sommardag. Materialet er PU (polyuretan), noe som gjør at de er både miljøvennlige og vann- og smussavvisende.

- Skon er snygg och enkel. Den kommer brukes flitigt i sommar, säger en testare.

adidas Advantage.jpgMärke: Adidas

Modell: Advantage

Det beste med skon: Mångsidigheten, de här skorna kan du ha till det mesta.

Testpanelen säger: En enkel tennisinspirert sneaker som du ikke kommer til å kjøpe. De er nemlig så mångsidiga att du kommer vilja matcha dem till allt. Adidas klassiska tre ränder är på den är sneakern i form av en cool hål-design. Baktill på hälkappan har du en blå eller rød detalj i mocka som setter pricken over i:et vad gäller designen. Skon er av premiumläder och något smal i modellen.

- Ovandelen som er i läder känns robust och tålig. En riktigt snygg sko!

Finns även i: vitt/rött.

Björn Borg  T305 Low Cls.jpgMärke: Björn Borg

Modell: T305 Low Cls

Det beste med skon: Komforten som er hög trots en ganska platt sula!

Testpanelen säger: Det her er en av storfavorittene i årets test! En snygg och stilren sneaker fårn Björn Borg, med en färgdetalj på hälkappan. Storleken oppleves som true to size, så fritt fram å beställa din vanliga storlek, med andra ord.

- Jeans, shorts eller kanskje till och med kostym gör sig bra till de här skorna, säger en testare.

Ovandelen av skon känns tålig och bekväm, och hela skon känns skön. Testarna tycker att dessa sneakers är bekvämast av de med liknande design.

SHOPPA NU: Joggeskofor herrer - hele utbudet

LÄS MER: Test: Pronasjonsskor for herrer