Träningsplaggen från Nike du bara måste ha Image

Träningsplaggen från Nike du bara måste ha

Vissa kläder är helt enkelt oersättliga i varje kvinnas träningsgarderob. Her er de beste treningskläderna från Nike som bör få ett nytt hem hos dig!

Dags att uppdatera garderoben inför vårräningen! Vi har samlet ihop godbitar från Nike som är både klassiker och måsten för dig som älskar att träna.

one tight svart.jpgVi kan ikke si nok bra saker om One Tight! De her tightsen passar till all träning, har hög midja, perfekt passform och finns i många färger. Dessuten har de fåttor for förvaring och är så sköna att du helst har på dig dem hela dagen.

new pro tight svart.jpgNew Pro Tight fra Nike er et par tights som bør finnes i hver kvinnes garderobebok. De har en bred, skjønn resår i midjan, som holder tightsen på plass hele dagen. De passar även för de flesta sorters träning och är lika snygga till ett oversizeat linne som en tight t-shirt eller som en del av en mer vardaglig outfit.

medium pad bra svart.jpgSport-bh:n Medium Pad Bra kom i begynnelsen av 2020 og er allerede en klassiker. Istället för två vadderade inlägg för bysten får du i den här modellen en enda, som är lätt att sätta i och ta ur, och kommer inte bort i tvätten eller korvar sig innanför tyget. Dessuten er den superskön och följsam i alla rörelser! Finnes også i piggt rosa og sesongens nyanser.

indy lux soft bra rosa.jpgFor lettere trening er den her mjuka och snygga sport-bh:n Indy Soft Lux Bra ett måste. Den har tunna axelband och är lika snygg för sig själv matchad med ett par tights med hög midja som under ett linne eller t-shirt. Finns också i svart.

essential swoosh tank.jpgEssential Swoosh Tank er for deg som liker en løsere passform på ditt linne. Sammen med en snygg sport-bh blir du coolast på gymmet i det her linnet som gir deg full bevegelsesfrihet. Ryggen er åpen og gjør at du slipper känna dig instängd och svettig. Finns även i svart.

miler tank svart.jpgFor löpning och annan träning där du vill hålla dig sval och kunna ta ut rörelserna ordentligt är det här linnet perfekt. Miler Tank fra Nike holder deg tørr, komfortabel og fokusert under hele løppasset. Finns också i gult!

essential hoodie grå.jpgEssential Hoodie er akkurat hva det låter som - en livsnødvendig hettegenser som passer til alt! Under uppvärmning, till och från träningen eller för en mysig kväll i soffan är den här sweatshirten i halvborstad fleece underbar. Den finnes i mange farger og går å matche til alt.

pro short 3 in.jpgNew Pro Short 3in er en par korta, åtsittande tights för dig som inte vill att några kläder stör under träningen! Både for funksjonell, høyintensiv trening og løping under sommerhalvåret er disse shortsene en drøm.

ss pro top all over meshPro Top All Over Mesh er den optimale trenings-shirten. Den har en fin passform, sitter ikke for stramt eller for løst. Meshtyget gjør at du holder deg tørr og sval, og lengden gjør at du kan ta ut rørene helt uten å oroa deg for at tröjan ska åka upp för långt. Finns även i svart och rosa.

warm half zip top rosa.jpgEn langärmad, tunn träningströja som passar perfekt till löpning? Japp, her har du den! Warm Halfzip Top har en kort dragkedja som låter deg justera intaget av luft och ärmar med tumhål så att du håller dig varm under löpningen, då det är kallt ute. Fållslitsarna i sidorna ger dig full rörelsefrihet. Perfektion för mlöprundan! Finns även i svart och gult.

SHOPPA HÄR: Träningskläder från Nike

LÄS MER: 10 övningar du kan göra med gummiband - video