Test: Trendiga sandaler för damer 2020 Image

Test: Trendige sandaler for damer 2020

Äntligen dags att testa sandaler från Birkenstock, Cruz och Axelda. Se modellene for sommerens heteste dager som er best i test!

Så fort temperaturerna kryper upp över tjugo plusgrader finns bara en sak som gäller - sandaler. Her viser vårt kvinnelige testpanel de beste slip-ins, tofflor og platåsandaler fra Cruz, Axelda, Noun, Teva og (så klart) Birkenstock!

SHOPPA DIREKT: Alle sandaler på Sportamore

Sandalernas original-sandal

birkenstock arizona
Test: Birkenstock, Arizona

Finnes også i färgerna: vit, silver och svart.

Materiale: Ovandel av Birkenstocks egne birkoflor, sula av kork og gummi. (Psst! Birkenstock Arizona finnes også i en versjon som er helt av lær, samt en i EVA).

+ En tidløs klassiker som er värd varenda krona.

+ Håller i en evighet. Birkenstock er kända för att kunna gå i arv (om du tar hand om dem).

+ Designen som satt ton for dagens alle sandal- og toffeltrender. Her er originalet!

-Priset som er noe dyrere enn övriga modeller (men smakar det så kostar det, som det heter).

Sammanfattning: Det här är tofflornas toffla, sandalernas sandal och slin-in-skornas slip-in-sko eller, som våra testare säger "originalsandalen"! Arizona fra Birkenstock er en virkelig klassisk modell som finnes i tre ulike utførelser - den i syntetläder ovan, en i riktigt läder samt en i EVA. Denne sandalen er først og fremst kjent for sin skyhøye komfort, men også for at den holder i lengden. Både designen og ovandelen av den her slip-in skon holder over generationsgränserna. Sikkert har du sett din mamma ha akkurat samme modell når du var liten? Det er en anledning til at Birkenstock Arizona er en storsäljare och du måste nästan prova själv för att fullt ut kunna förstå, tycker testpanelen.

Plusspoeng for årets trendfarge

santa crus cork

Test: Crus, Santa Cork Sandal

Finnes også i fargene: rosa, brun, grønn, brun, grå og svart.

Materiale: Yttersula av gummi og kork.

+ Plusspoäng för trendfärgen senapsgult.

+ En riktigt bra budgettoffla som du kan ha en sommar på landet, utan att behöva vara rädd om den!

+ Mjuk sula med ekstra stoppning under trampdynorna och hälen.

-Santa Cork Sandal er aningen liten i størrelse. Testa å gå opp en mot hva du normalt har og kom ihåg att en sandal slits snabbare om du trampar ned kanterna.

Sammanfattning: Den her sandalen minner på mange vis om den fra Birkenstock, men med en tvist. Det aller beste med den her modellen er den senapsgula ovandelen som gjør den til mer enn bare ytterligere en brun sandal. Sandalen har tre remmer som går å spenne etter behag. Nämnvärt är att de är något små i storlek. Testa gärna att gå upp en storlek för maxad komfort. Sammanfattningsvis menar testpanelen att det här är en riktigt bra budgettoffla som du kan ha ofta och mycket, utan att behöva vara rädd om.

Unna dig en rolig färg

whitehiill sandal

Test: Cruz, Whitehill Cork Sandal

Finnes også i fargerna: svart, hvit og brun.

Materiale: Yttersula av gummi og kork.

+ Spennende farger! Men eftersom de kommer till en så billig peng kan du kosta på dig att köpa de i en färg du riskerar att tröttna på.

+ Passar lika bra till midsommarhänget då du spelar kubb som till promenaden ned till beachen.

+ Precis som föregående sandal från Cruz är dämpningen och komforten på topp.

-Lökvarning ! Den her sandalen visar vissa tendenser till att suga upp fukt, och blir ganska svettig om du blir det.

Sammanfattning: En bekväm sandal i en spännande färg! Testpanelets reaksjoner gikk fra et første "oj..." til at snart blir et "oj!". Ovandelen er rosaskimrande och utgör en rejäl överraskning när du plockar upp den ur kartongen, men helt fel är den absolut inte. Om det er noen gang du skal våga testa en rolig farge så er det nå - den her sandalen er nemlig ikke alls särskilt kostsam och tål därför att tröttnas på. Jämfört med ovan modell har den mer strandfeeling och gör sig bra till en somrig kjol. Ovandelen går å tilpasse i fem forskjellige steg.

Sockersött för dig med breda fötter

axelda charlie

Test: Axelda, Charlie

Finns även i färgerna: grå, vit och svart.

Materiale: skinnklädd sula, med en fotbädd av latexmaterial.

+ Den her sandalen er väldigt bekväm och mjuk att gå omkring i en dag på stan.

+ Et enormt pluss for den glassiga sommarfärgen. Det er alltid like herligt med pasteller!

+ Vit sula vilket gör att du kan ha den på båten (när ni ligger stilla i hamn) där svarta sulor annars kan lämna märken. Tenk dock på att inte trilla i. Sandalen har läderovandel som inte tål vatten.

-Remmarna på ovandelen behöver mjukas upp innan du börjar använda de ordentligt. Annars finns risk för skav.

Sammanfattning: En skikkelig glassig sandal i sommerens farge som gjør seg bra til alt fra grillkvällen til et stilrent antrekk på kontoret. Bland testarna uppstår direkt delade meningar - antingen älskar du den pastelliga ovandelen, eller så gör du det inte. Den her sandalen är aningen liten i storlek, så ta den större om du velar mellan två. I övrigt är den något bredare och passar dig med breda fossingar (tips till dig som är gravid och fått svullna fötter!). Sist men ikke minst finnes den i ytterligare tre olika färger, så att även du som inte är ett fan av pasteller kan hitta en version som du trivs i.

Starka Japan-vibbar

noun heiley

Test: Noun, Hailey City Sandal

Materiale: Ovandel av nylon, med en mellansula av EVA og en slitsula av robust gummi.

+ Super-retroinslag for alle som vokste opp på 90-tallet! Det her er en riktigt härlig semestersandal med trendiga, japanska vibbar.

+ Den sitter ekstremt bra på foten tack vare många spännen. Her kan du gå med avslappnad fot, uten å være redd for at tofflan skal åka av.

+ Trendvarning deluxe. Vågar du satsa på den här modellen kommer du inte bli besviken (OBS! Den er til og med snyggare i verkligheten än på bilden tycker testpanelen).

-Kombinationen av fot mot plastig gummi är lite sådär vad gäller fotsvett. Du blir varm på et sekund!

Sammendrag: Obs! Den här sandalen är 1 000 gånger snyggare på foten än på bilden! Våga, som er testpanelets viktigste råd, er tross at den initialt ger alla 80-talister i panelen lätt 90-talsångest. I övrigt är det en modell som snabbt kommer bli din nya semesterfavorit. Den matchas bäst till långklänning med blommiga motiv. Komforten er også på topp da bånd på ovandelen verkligen inte skaver någonstans, och sulan känns mjuk att gå på. Nackdelar? Her finnes viss lökvarning då kombinationen av naken fot mot gummisulan kan bli rätt varm. Tross det kan det her være sommerens beste kjøp og en positiv overraskning!

En oppdatert flip flop

teva sandal

Test: Teva, Oluwahu

Finnes også i fargene: rosa, grønn, oransje og svart.

Materiale: En sula av MUSH og en ovandel av syntetisk textil.

+ En enkel flipflop med oppdatert, skön sula!

+ Ger skön semesterkänsla samma sekund du tar på dig sandalen.

+ Perfekt at packa ned på vandringen, for lunchpausen och andra tillfällen då fötterna ska få lufta.

-Ovandelen kan være et problem for deg med følsomme føtter da den risikerer å skava lite.

Sammendrag: En premiumversjon av en klassisk flipflop. Med de her sandalerna på fötterna infinner sig semesterkänslan med detsamma. Den her modellen fra Teva står for rejäla materialval i sulan som bidrar til bra komfort. De passar extra bra för dig med smala fötter, då sulan är åt det smalare hållet. Vet du med deg at du har långa tår är den här modellen även klockren, då bandet mellan tårna sitter långt bak. Her finnes ingen risiko for at stårtån putar ut over främre kant. I övrigt är de lätta och härliga i och med den fullkomliga frihet dina fötter får. Tyvärr är passformen inte reglerbar, men några fler minus kan testpanelen inte hosta upp. Snyggt, Teva!

SHOPPA HÄR: Sandaler fra alle dine favorittvaremerker

LES MER: Säsongens sandaltrender fra Birkenstock