Trendigaste badbyxorna i sommar Image

Trendigaste badbyxorna i sommar

Finn riktig lengde og farge på dine badshorts i sommer med hjelp av vår trendguide. Eller er du en av dem som vågar haka på nye trender med små, små Speedos?

Ett par badshorts i en nøytral farge er helt riktig i sommer, gjerne med en synlig logo. Men det finnes også et alternativ for den som er sugen på å stikke ut litt mer.

Hvilken modell på badbyxor er trendy i sommer?

- Vår CK-modell Medium Drawstring! Den har en perfekt passform som alle kan rocke, sier Evelina Nilsson på Calvin Klein.

medium drawstring Calvin Klein Medium Drawstring er helt rätt i sommar - för ALLA män!

Hvilken farge og hvilket mønster gjelder akkurat nå?

- Veldig svart og blått. Vitt har även kommit tillbaka starkt. En detalj som gärna får vara med och synas i olika former är loggan.

Hva sier du om kallingar under badbyxor?

- Kallingar under badbyxor går helt bort - om du ikke går loss på Justin Biebers Intense Power Trunk, vilket är boxershorts med stor logga. Da kommer du undan, haha.

calvin kleinAkkurat den her modellen er helt okej under badbyxor - men generellt ska du skippa kalsonger under badshortsen, tycker trendexperten.

Badshorts i all ära, men jag var precis på en lång semester och tycker mig märka att små, tighta, Speedos-liknande badbyxor är tillbaka. Har jeg rett?

- Speedos er definitivt med på banan igjen. Det finnes ingen badbyxor som er ute, alt handler om å bære badbyxorna med stil, vilket vi förmedlar genom kampanjen I #rock in my Calvins.

medium draw stringAlla badbyxor på Sportamore hittar du HÄR. Matcha gärna med ett par snygga flipflops!

LÄS MER: Vårens tennismode for herrer