Vad skiljer mellan barn- och vuxenmodellen på Timberland 6-Inch Premium? Image

Hva skiller barn- og voksenmodellen på Timberland 6-Inch Premium?

Har du som voksen så små føtter at du kan ha juniorskor kan det være lockande att shoppa "samma" modell till ett lägre pris. Dessverre er barnskorna inte alltid lika bekväma för vuxenfötter.

Som vuxen med små fötter kan det kännas lockande att köpa juniorskor i stället för dam- eller herrvarianten, eftersom designen kan vara snarlik men priset betydligt lägre. Så er det til eksempel med overpopulära höstkängan 6-Inch Premium från Timberland. Men sakta i backarna, tänk efter innan du klickar på köp. Det finnes nemlig avgörande skillnader mellan barnskorna och vuxenversionen.

Hva skiller barn- og voksenmodellerna åt på 6-tommers Premium?

- Den största skillnaden är att vuxenkängan är skinnfodrad, vilket bidrar till en skönare passform. Det er også den detaljen som gjør den største prisskillnaden. Även utseendet skiljer sig något, juniorkängan är något rundare i sin form, säger Henrik Eriksson på Timberland.

Så hvorfor skal jeg som voksen bare velge voksenmodellen?

- For at du får skönare komfort i vuxenmodellen. Lästen är anpassad till en vuxenfot och skinnfodret ger en bekvämare passform.

Om jeg allerede har et 6-tommers Premium-hjem og er sugen på en annen kängmodell, hva har jeg da for spennende nyheter for i år?

- Nyheter på herrsidan är Radford 6, vilket är en klassisk ovandel från den ursprungliga 6-Inch-kängan, men med en ny sulkonstruktion i Sensorflex som ger en lättare sko och en skönare svikt än den gamla klassiska sulan. På damesiden er Kiri Up en helt ny sneaker for den her sesongen. Det er en kledelig sneakermodell som funkar like bra til kostymbyxan som til dine favorittjeans. En gammel klassiker er tilbake i Mukluk 16.

LÄS MER: Så sköter du om dina kängor från Timberland