Denne ukens sportsmal: MFF - Real Madrid

Malmö tar imot de spanske gigantene i hjemmekampen i Champions League. Olé!

Hva: Malmö FF - Real Madrid
Hvor: Swedbank Stadion, Malmö
Når
: Onsdag 20:45 (sendes på TV3 & Viaplay)
Hvorfor:
Gruppespill (A) i Champions League

Bakgrunn: Å ta imot Real Madrid på hjemmebane i Champions League er som å ha fotballverdenens fineste gjest til middag. Ingen klubb er så seierssikker, stor, rik og skinnende som Madrid "marengsene". De vil ikke bare vinne, men gjøre det med stil. De vil ha de største stjernene og de feteste avtalene. Real Madrid er målestokken for alle andre fotballklubber når det gjelder suksess. Alle lag som møter Real, spiller årets kamp. Det er med andre ord en stor kveld i Malmö på onsdag.

Lagene: Madrid spilte bare 0-0 hjemme mot Malaga i helgen og ligger på tredjeplass på tabellen uten tap. Både Sergio Ramos og Gareth Bale hvilte og er usikre kort til onsdagens kamp. Ellers handler det meste av praten i Real om Cristiano Ronaldos "minekrise". Portugiseren har "bare" scoret fem mål i ligaen på seks kamper, men alle har kommet i samme kamp og det har vært mange feil. I den første gruppespillkampen mot Shakthar scoret han imidlertid tre, så noen måltørke i Champions League kan det ikke sies å være.

Malmö spilte også 0-0 i helgen, borte mot Halmstad, og er nå i utgangspunktet ute av gullkampen. Småskader på Rasmus Bengtsson, Molins og Mehmeti er bekymringsfullt foran møtet med spanjolene.

Kampen: Real, med den nye treneren Rafael Benítez ved roret, er et lag med færre mål bakover og så langt litt mer nervøse fremover. Offensiven har sviktet betraktelig i enkelte kamper. Men det virker usannsynlig at Ronaldo og co ikke skal klare å score mot MFF. For Malmös del handler det om å holde tett så lenge som mulig og unngå tidlige feil som i Paris. Sett pengene dine på spanjolene.