Allt du vill veta om nya Saucony Ride 9 Image

Alt du vil vite om nye Saucony Ride 9

Nya Ride 9 fra Saucony er en superlätt löparsko med mycket stötdämpning och perfekt passform. Vi reder ut om den passar just dig.

Ett bra sätt att trigga dig själv till att komma igång igen med löpträningen efter semestern är att köpa ett par nya löparskor. Har du et naturlig løpesteg og er på jakt etter et par lette løperuter med skjønn støtdämpning kan kanskje nye Ride 9 fra Saucony være rett for deg.

- Ride 9 er en av de letteste mängdträningsskorna på marknaden. Den er väldigt allround och passar både vanliga motionärer men även lite mer drivna löpare. Den drivna löparen uppskattar den låga vikten och motionären gillar att den är så allround, du kan både springa lopp och träna i den, säger Mathias Moenne-Loccoz på Saucony.

Hvordan føles Ride 9 å springe i?

- Framfor alt er den fantastisk lett. Ride 9 sitter stramt på foten og gir en bra kombinasjon av smidig passform, komfort, støtdemping og løpekänsla.

Hvilket løpesteg passer den her løparskon for?

- Siden det her er et nøytralt mengdetreningssko passer den normale til litt høyere fotvalv og deg som har et nøytralt løptrinn.

Om jeg pronerar, vad ska jag välja för löparsko då?

- Da kan du i stedet velge Saucony Guide. Den er i samme prisklasse og har samme type lest, men Guide er til for deg som har normalt eller litt lavere fotvalv og overpronerar.

saucony ride 9
Saucony Ride 9 har åtte millimeter fall fra hæl til tå.

Hvordan er Saucony Ride 9 i størrelse?

- Den er normal i størrelsen, så har du hatt et par andre løsninger fra Saucony trenger du ikke gå opp eller ned i størrelse for den her modellen, uten å holde deg til det samme som du pleier ha.

Ride 9 har Sauconys nye sulteknologi Everrun. Kan du förklara vad det innebär?

- Vi er de eneste som bygger løparskor med dämpning närmast foten. Det gjør vi for å få best mulig effekt. Du som har testet et par løpartikler med Everrun-teknologi kjenner av det direkte når du snurrer på deg skorna, det känns bra och skönt direkt. Det blir en fantastisk komfort med den konstruksjonen nemlig. Foruten bra stötupptagning så blir även energiåtergivningen hög i varje steg.

saucony ride 9
HÄR hittar du Saucony Ride 9 hos Sportamore.

LÄS MER: Løparskotest av Salomon, Salming og Saucony

LÄS MER: Sauconys löparskor tar täten