Test av nya kollektionen från Blacc Image

Test av nye kolleksjoner fra Blacc

Träningskläderna från Blacc är riktiga favoriter på Sportamore. Vi har plukket ut gullkornen fra vår kolleksjon. De her er best i test!

Vi lot et panel på tre jenter i ulike storlekar teste fire par tights, en löparväst och en sport-bh ur Blaccs löpar- och träningskollektion för våren 2017.

3 treningsfavoritter

Breeze

test blacc

Test av:
Treningstightsen Breeze
Ordinær pris: 399 kroner.
Omdöme: Snygga, höga och tighta.
Testpanelet sier:

De her tightsen er ekstremt snygga och eftersom de också är väldigt sköna, kommer du att vilja använda dem hela tiden.

- Skönaste tightsen jag någonsin provat! Materialet er mykt, og jeg liker passformen. Jag får plats med min putiga rumpa utan problem, men de sitter åt ordentligt i midjan, vilket gör att de inte åker ned. Har du däremot lite mer mage och är mellan två storlekar kanske du ska testa den större storleken, säger testaren i storlek M.

När du tränar i dem transporterar de bort fukt och värme från kroppen på ett bra sätt.

- Älskar färgerna och materialet. Spesielt mesh-detaljerna på benen, som gör att de andas bra, säger testaren i storlek S.

Foruten at de er väldigt sköna, så ger de kroppen lite extra hjälp om det är så att du slarvar med djupen i squatsen.

- Jag tycker hjärtformen får rumpan att se väldigt fin ut. Jag har till och med fått komplimanger från mina träningskompisar när jag haft på mig de här. Utan tvekan skulle jag rekommendera dem till en vän, säger testaren i storlek L.

Cheryl

Cheryl

Test av: Sport-bh:n Cheryl
Ordinær pris: 179 kroner.
Omdöme: Prisvärd, anpassningsbar och låg stöd.
Testpanelen säger:

Den här sport-bh:n blev en favorit hos de två i testpanelen som har något mindre byst.

- Jeg som har små bryst elsker den her sport-bh:n! For det første er den riktig prisvärd för att vara en sport-bh. Är du en person som tror att billigt inte är bra så får du tänka om med den här bh:n för den levererar lika bra som en mer än dubbelt så dyr modell, säger testaren i storlek S.

Den här sport-bh:n är inte bara otroligt smickrande på, de vadderade iläggen ger en rund och fin form utan att minsta lilla bröstvårta kan anas ens genom det tightaste linnet. Tack vare att du kan reglera axelbanden kan du själv bestämma hur mycket stöd du vill ha.

- Det her er mer av en low support-bh men jag utmanade ödet och gjorde lite olika hopp på en stepupbräda med den och när jag drog åt banden gav bh:n tillräckligt mycket stöd för mina bröst, säger testaren i storlek M. Testaren i storlek L däremot kände sig inte bekväm att hoppa i bh:n, men använde den när hon styrketränade.

- När jag drog åt banden lite extra tyckte jag att den gav lagom med stöd för lågintensiv träning, och när jag skulle stretcha släppte jag bara på axelbanden, säger hon.

Alla tre som testat sport-bh:n ger tumme upp för designen, det är fint med den V-ringade skärningen fram, som visar lite klyfta utan att du riskerar att brösten hoppar ur.

På ryggen finnes et meshparti som gir skön svalka när du blir varm. Resårbandet runt bröstkorgen är skönt och håller bh:n på plats utan att klämma åt.

- Det eneste som gjør at BH:n ikke får högsta betyg är att banden kan skära in lite i axlarna efter ett tag när du blir väldigt varm och att iläggen gör att du blir väldigt svettig om brösten. Men det er detaljer. Jeg har aldri hatt en sport-bh som jeg tyckt varit helt perfekt i alla avseenden. Jeg skulle rekommendera den här modellen till alla med mindre bröst som vill ha en snygg, trendig, skön, lagom stöttande bh som gör plånboken glad, säger testpersonen med storlek M.

Hastighet

Speed

Test av: Träningstightsen Speed
Ordinær pris: 299 kroner.
Omdöme: Prisvärda, utstickande och stora.
Testpanelet sier:

- De här kostar inte ens 300 kronor men du får ett par supersnygga blå tights som ger dig en liten extra kick i träningen bara av att de har en så utstickande glad färg, säger testpersonen i storlek L.

Speed er ganska stora i storleken, så om du är "allergisk" mot häng vid låren och tights som åker ned under träningen, så kan du testa en mindre storlek
enn vanlig.

- Hastigheten er perfekt når du trener og de er også gjort for bare trening. Jag försökte trots det springa i dem, men då åker de ner en del, vilket är irriterande, säger testpersonen i storlek S.

Tyget är inte alls genomskinligt, och känns behagligt mot huden. Fukten transporteras bort veldig bra, og sømmene er släta.

- De är väldigt sköna att träna i. Den höga i midjan ger en skön komfort som håller inne, och uppe, alla delar runtomkring. Jag tycker de är väldigt prisvärda, säger testpersonen i storlek M.

3 Löparfavoriter

Jet

Jet

Test av: Löparvästen Jet
Ordinær pris: 399 kroner.
Omdöme: Skön, mjuk och värmande.
Testpanelen säger:

Den her västen är mjuk och skön att ha på sig. Den är något stort i storleken, är du mellan två storlekar kan du ta den mindre storleken. Tross det ser den ikke ut til å være for stor når vesten er på.

- Jag visste inte att jag behövde en väst förrän jag provade Jet. Nå har jeg den hver dag. Den er användbar till mycket, jag har både spelat tennis, sprungit och ridit i den. Under jackan en helt vanlig dag värmer den också skönt, säger testaren i storlek S.

Testpanelen uppskattade att västen är lite längre där bak, och ingen tycker att den är för kort. Kragen sitter väldigt tight under hakan, vilket drar ner komforten, men det skyddar halsen för vind när du springer kalla dagar.

- Västen är väldigt lätt trots att den har fodrade paneler som sitter fram och bak, som värmer bra även vid kalla vindar. Fördelen med just den här västen är stretchtyget som finns på sidorna från armhåla ner till midja, vilket ger en känsla av rörelsefrihet, säger testaren i storlek L.

Som bonus får du gode oppbevaringsmuligheter, to framfickor og en bakficka ved lengderyggen.

- En stilren och snygg väst med reflexdetaljer på dragkedjan och loggan fram och bak. Jag älskar den! säger testaren med storlek M.

Lava Compression tights

Lava

Test av:
Kompresjonstightsen Lava
Ordinær pris: 399 kroner.
Omdöme: Komprimerende, reflekterende og smickrende.
Testpanelen säger:

Når du først får se tightsen ser de väldigt små ut, men bli inte avskräckt. Det er kompresjonen som gjør det.

- Når du väl kommit i dem är de normala i storleken. De är smickrande och supersköna tights som verkligen hjälpte benen att orka det där lilla extra under hela träningspasset, säger testaren med storlek L.

En bra sak med de her tightsen er at de er väldigt användbara. Trots att de bara kostar 399 kronor så kan du ha dem vid alla träningspass, oavsett vad du bestämmer dig för att göra.

- De er sköna både å träna och att springa i och jag har testat dem både inomhus och utomhus. De sitter på plats vid alla rörelser och satt även väldigt smickrande över både lår och rumpa. Et pluss er jo at tightsen hjelper til å holde alting på plass, sier testaren med størrelse M.

Tyget uppfattas som ganska tjockt, vilket kan vara skönt om du inte gillar marknadens alla kompressionstights med tunt tyg.

- Att materialet är lite tjockare gör att de är perfekta att ha utomhus. Inga troskanter eller ojämnheter i huden syns igenom. Dessuten er det et stort pluss at de har refleksmotiv på vaderna, sier testaren i størrelse S.

Fast lane

Fast lane

Test av: Löpartightsen Fast lane
Ordinær pris: 399 kroner.
Omdöme: Smart, feminin og slank.
Testpanelen säger:

Ett par tights som väcker löparlusten till liv! Med fint mønster og kontrasterende rosa linning kan du springe mange mil med stil.


- Det här är ett par löpartights som har bra och skön passform både runt midjan och rumpan men som sitter väldigt slimmat i övrigt, säger testpersonen i storlek M.

Til forskjell fra mange andre tights er Fast lane ikke så elastisk. De er noe stelare än många andra tights.

- Älskar att det är camotights, som fortfarande känns kvinnliga. Det eneste minuset ifølge meg er at de sitter litt stramt i knäna. Jag gillar att tyget är ganska tjockt, det är skönt att springa i utomhus, säger testaren i storlek L.

Detaljerna uppskattades av alla i testpanelen. Du får enkelt med deg en hemnyckel på löparturen.

- Midjan är reglerbar för bättre passform och gör att du inte tappar byxorna när man springer. Refleks på korsryggen og på baksiden av bena. En praktisk forvaring med blixtlås finnes også ved korsryggen, sier testaren i størrelse S.

LÄS MER: Tightsen med høy midja som er best i test