OM SPORTAMORE

Vi vill ge våra kunder möjlighet att visa upp sin individuella stil genom att erbjuda det bästa utbudet av träningskläder, utrustning och tillbehör från välkända globala varumärken. Vårt mål är att erbjuda oöverträffat värde genom en onlineplattform som är utformad för enkel shopping, snabba leveranser och exceptionell kundvård.

På Sportamore är vi fast beslutna att göra förstklassiga träningsprodukter tillgängliga för alla, omfamna mångfald, hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och främja förtroende genom exceptionell service. Vi är glada att du har upptäckt vår butik, och vi hoppas att din skoshoppingupplevelse blir både stärkande och trevlig!

UTFORSKA VÅRT SORTIMENT PER AVDELNING

KVINNOR

MÄN

BARN

VÅRT LAGER

Vårt miljövänliga lager ligger i Eskilstuna i Sverige och använder solpaneler för att tillgodose 30-50 % av sitt energibehov. Detta hållbara initiativ minskar vårt koldioxidavtryck avsevärt och förespråkar förnybara metoder. Genom att utnyttja solenergi är vi fast beslutna att prioritera ren energi och bidra till en grönare framtid.

VÅR HISTORIA

År 2010 började Sportamore sin resa. Allt började i en mörk källarlokal på 955 kvadratmeter, med små fönster som täcktes av järnstänger på bara en vägg. Utrymmet fungerade både som kontor och lager, tillgängligt genom en garageport (där snö kunde sippra in under vintern), fyllt med skokartonger även i ugnen och bastun, eftersom lagringsmöjligheterna var extremt begränsade. Att komma till jobbet och se sig omgiven av skor blev rutin.

Den ursprungliga idén var att revolutionera sättet att köpa sportutrustning. Samtidigt som sporthandeln blomstrade, med människor som blev alltmer intresserade av att klä upp sig för sina aktiviteter, hade online-sfären ännu inte kommit ikapp. Sedan starten har Sportamores framgång drivits av lagarbete, vilket är tydligt även i källaren i Solna.

"Vi kommer aldrig att klara det", hörde vi ofta genom åren. I början var många skeptiska till att köpa skor online och insisterade på att de behövde provas i en fysisk butik först. Det fick oss att bli pionjärer med fri frakt och retur på alla köp i Sverige. Vi har alltid strävat efter att minimera friktionen i köpprocessen och prioriterar kundservice och snabba leveranser. Vårt mål har alltid varit att få kunderna att älska att handla på Sportamore.

När Sportamore startade fanns det en femårsplan för att erövra Sverige. Efter två och ett halvt år kände vi att det fungerade och att vi var på rätt väg. När vi såg liknande potential på andra nordiska marknader bestämde vi oss för att expandera till tre nya länder: Norge, Finland och Danmark. Idag är vi verksamma på 24 marknader och har stöd för 18 olika språk.

Endless
possibilities.

HÅLLBARHET

E-handel må utmärka sig genom att snabbt flytta varor, men på Sportamore sträcker vi oss längre än till ren effektivitet. Hållbarhet utgör kärnan i vår verksamhet, strategi och vision. Vårt mål är att förändra branschen genom att minska avfall och fel. Utforska Footway Group's hållbarhetsinitiativ genom länken nedan.

SPORTAMORE - EN DEL AV FOOTWAY GROUP

Footway Group stödjer e-handelsbutiker med logistik och kundsupport. Betjänar årligen över 2 miljoner kunder och 800 varumärken på 24 marknader. Företaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Besök de andra butikerna i vår Footway Group familj:

VERKSAMHET PÅ FOOTWAY+

Genom att använda Footway+ (Footway Group's Operations-as-a-Service lösning) har vi en stor fördel av att använda Footway Group's etablerad infrastruktur. Footway+är utformad för e-handelsägare, produkttillverkare och grossistpartners och erbjuder en enkel och skalbar e-commerce -lösning på 24 marknader och på 18 språk. Med enklare logistik, lagerhantering och kundsupport, Footway+hjälper oss att utöka vår räckvidd och öka försäljningen.

POWERING ECOMMERCE GROWTH

footway+

Läs mer