Alla sätt du kan bära en buff på Image

Tudo o que você pode fazer para se divertir

En buff, med andra ord en tubhalsduk, är som flera plagg i ett. Aqui está a sua ajuda para todos os pedidos que pode fazer!

En buff är en lång tubhalsduk i tyg, där bara fantasin sätter gränser för hur du kan använda den.

- Buff är ett multifunktionellt plagg som har massor med användningsområde. Du kan bära den som en sjal runt halsen eller på huvudet som en mössa. Om det blir för varmt kan du linda den runt handleden så slipper den ta plats i fickan eller ryggsäcken, säger Eric Halling på buff-återförsäljaren C2 Safety.

Onde é que se pode encontrar o meu Buff?

- Um búfalo pode ser utilizado em qualquer altura! Procure sempre que possível utilizar um lustre quando estiver a andar de bicicleta, em camas, debaixo de um teto ou quando estiver a andar de skate ou de bicicleta. Ta alltid med en buff på resan, ypperligt för att stänga ute ljuset när det vankas för en tupplur.

O que é que eu acho que é melhor para mim?

- Merinoull ska handtvättas eller maskintvättas i ett program som lämpar sig för ylle. Original och Polar Fleece går bra att tvätta i maskin i 40 grader men använd helst inte sköljmedel då det täpper igen porerna i materialet. A roupa de cama é fácil de usar e pode ser colocada em qualquer lugar.

Variera mera! Tudo o que você pode fazer é comprar o seu lustre em

Aqui encontra uma lista de modelos de búfalos até à parte superior da janela e do celeiro, no interior e no exterior. Veja o que há de melhor no HÄR.

LÄS MER: Dicas de especialistas para um bom semestre escolar