Allt du vill veta om inlines Image

Tudo o que você quer saber sobre inlines

A navegação em linha é muito difícil e muito difícil de fazer. Aqui está tudo o que você precisa saber sobre o que está acontecendo.

Skridskofantaster har länge susat fram på inlines under sommarhalvåret i väntan på isen, men nu har träningsformen börjat öka i popularitet även bland dem som inte enbart gör det för att underhålla skridskomusklerna. Det är inte svårt att förstå varför! Inlines är både skonsammare och betydligt snabbare än löpning. Dessutom är det extremt roligt att åka rullskridskor.

- De senaste två åren har folk börjat åka inlines för att ta sig från punkt A till punkt B. Inte enbart för att träna. Vi säljer också otroliga mängder inlines till juniorer. Många åker med sina barn eftersom det är ett väldigt roligt och mysigt nöje, säger Marcus Pupp på K2, som är en av de största tillverkarna av inlines.

Varför är det så bra träning?

- Många försöker att springa så mycket som möjligt, men löpning är ju inte för alla. Det här är ett alternativ till löpning som är lika lätt att ta fram som ett par löparskor. É melhor fazer exercício em linha ou em linha reta, para que possa exercitar todo o corpo. Pare com isso e fique de pé, para que o seu corpo fique mais saudável. Mage och rygg jobbar på ett helt annat sätt än vid löpning. O que é mais importante é o facto de ser um grupo de pessoas.

Både barn och vuxna kan ge sig på träningsformen utan oro för att se ut som Bambi på hal is. Inlines har fyra hjul på rad som är helt plana, vilket gör det enkelt att hålla balansen jämfört med skridskor.

- O objetivo de obter linhas de apoio é muito simples. Det är inte alls som att ställa sig på ett par skridskor. En skridskoskena är ju rundad, vilket gör det mycket svårare att hålla balansen.

Kan jag dra fram mina gamla inlines fromån 1998?

- Är de äldre än tio år är ju gummit dåligt. Hjulen är en färskvara och det finns en risk att de spricker om de är gamla, då kan du ramla och slå dig. Tänk på hjulen som ett bildäck. Köp ett par nya i stället!

O que é que se pode fazer quando se está a trabalhar com o céu?

- A segurança e o manuseamento são tudo o que há. Se você estiver interessado, pode recomendar um par de mãos. O Barn pode ser usado em qualquer altura!

886745753490_001_afc4361874fa417e8f33ab72d75b0535.jpg

A V02 90 é uma linha de entrada muito bonita, com um casco muito bonito. O preço de compra é de 1 815 coroas.

3 dicas para comprar

#1 Melhorar a qualidade das linhas

- O que é que se pretende ganhar? Vai åka fram och tillbaka till affären, åka med barnen eller ut och träna med dina inlines? Se o fizer, pode ser que a sua fralda seja cortada ou cortada com uma linha, mas se o fizer, pode ser que a sua linha seja mais fina. Då slits inte hjullagren på samma sätt. Det är precis som med löparskor: Ska du främst promenera i skorna behöver du inte betala lika mycket som för ett par du springer med flera gånger i veckan. Inlines upp till 1 200 kronor räcker om du inte tränar i dem regelbundet. Se tiver 1-2 gånger i veckan bör du leta efter inlines över 1 500 kronor.

#2 Välj din vanliga skostorlek

- O objetivo das linhas de entrada é ter uma lista de opções muito interessante. Är du en 42:a ska du ha en 42:a. Det är inte som med pjäxor, att du ska köpa en storlek större.

#3 Börja på en lugn plats med plant underlag

- Se tiver dificuldade em se alimentar ou se for muito exigente, pode deitar-se num prato com uma planta rasteira ou com um caminho mais fácil. Som en cykelbana eller brandväg där du får vara ifred. Det får gärna finnas en gräsmatta på sidan så att du kan bromsa in om du inte klarar att bromsa med bromsklossen.

SHOPPA HÄR: Em linha para a roupa e para o celeiro
LÄS MER: Como é que os seus snabbare podem ser usados para obter mais

LÄS MER: Tudo o que tem de fazer para se tornar um cliente