”Att förlora är det värsta jag vet” Image

"O que é que eu quero é que a minha vida seja melhor"

O blogger de moda Philip Conradsson disse que se quiser tirar fotografias, tem de as tirar. Isto pode significar que ele é um grande fã e frustrado.

O SEU PRATO FAVORITO

Philip Conradsson, 22 anos, que tem um blogue sobre o modo de vida HÄR, tirou fotografias quando era criança. Han var sex år när han klev ut på planen första gången och spelade fram tills förra året när han lade fotbollsskorna på hyllan och plockade upp hantlarna i stället.

- A fotografia foi a melhor e mais bonita que já vi quando era mais jovem. Jag har en del vänner som ligger på mig om att börja spela igen. Suget finns verkligen men däremot tyvärr inte tiden.

Qual é a melhor maneira de tirar fotografias?

- Para que tudo isto seja a melhor forma de aprendizagem, é preciso ter em conta as características dos fotógrafos que já foram registados. Det blir en speciell mentalitet i omklädningsrummet och alla snackar samma språk, det gillar jag!

Qual é a sua preferência?

- Só para mim é que é, haha. Har dock blivit lugnare med åren, men att förlora är det värsta jag vet. Jag blir både arg och oerhört frustrerad, ibland kan det sitta i flera dagar. Men som sagt, i dag är jag betydligt lugnare. Det beror förmodligen på att fotbollen blivit mer utav en rolig grej de senaste åren, tidigare satsade jag fullt ut och en förlust då var det värsta som kunde hända. Hade jag fortfarande satsat i dag tror jag att känslan hade varit exakt densamma som då.

philip conradssonVeja Philip Conradsson no Instagram @philipconradsson. Foto: Privat

Como é que uma grande viagem pode ser feita?

- Muito raramente, isso acontece durante um período. Mas eu gosto de ter uma pequena televisão, três ginásios com um estilo e uma condição de vida próprios. Senaste månaderna har jag dock kommit in i ett skönt flow och kört mellan fyra och fem pass i veckan.

Que tipo de actividades tem em mente?

- Muito bem, todos os géneros. Pode ser um trabalho muito frutífero, mas é sempre um trabalho difícil depois de o passar.

På en skala ett till tio, hur fåfäng är du?

- Haha oj, det är en bra fråga. Om jag får säga tyvärr så ligger jag nog väldigt högt på den skalan. Jag säger åtta av tio med risk för att det kan vara högre.

Tem alguma ideia do que pode fazer?

- Jag tem a certeza de que vai ter um filho e que vai tentar fazer tudo o que puder. Jag har insett att jag till slut inte orkar utan ibland måste säga nej, det behöver jag verkligen bli bättre och tänka mer på.

O que é que o senhor tem para dizer quando está a fazer uma bofetada?

- Jag har svårt att säcka ihop fullständigt och ta på mig mjukiskläder, men jag förstår inte varför, jag borde göra det mer. Men oftast har jag på mig ett par bekväma jeans och t-shirt eller en kashmirtröja.

philip conradsson
O seu colega de trabalho é Philip Conradsson até aos dias de hoje. Quando ele se tornou um fã da Nike. "Jag tycker deras träningsset och skor är riktigt bra och snygga, de använder jag nu". Foto: Privat