Test: Baddräkter för tävling och träningssim Image

Teste: Fichas de identificação para o transporte e o transporte de mercadorias

Vai levar a sua simulação até ao fim? É hora de investir em um mau funcionamento. Aqui estão as melhores dicas. Faça o teste do melhor modelador de 2020.

När du simmar tränar du kroppen på ett effektivt men skonsamt sätt - och en riktigt bra baddräkt gör det hela smidigare. Det viktigaste när du köper en baddräkt som är tänkt för simhallen och öppet vatten snarare än strandhäng är passformen.

- Du vill i allra högsta grad undvika luftbubblor både vid bysten och baktill i svanken eftersom det fungerar som ett motstånd när du simmar. En baddräkt ska sitta så pass tight att du inte tänker på att du har något på dig, säger simcoachen Anna-Karin Lundin, grundare av simträningstjänsten Simcoachen.

Comprar diretamente: Baddräkter

Det ska men andra ord inte finnas utrymme för att att vare sig skav eller hårt sittande axelband, som tar fokus från simningen. Där spelar även skärningen på baddräkten in, även om det till stor del är en individuell fråga.

- Det är inte bra med en baddräkt som är för djupt skuren vid bysten eftersom det lätt gör att baddräkten släpper in vatten, vilket gör att du simmar långsammare. Ta med dig regeln att baddräkten ska sitta som ett andra skinn.

När du hittat en baddräkt som har alla egenskaper som du vill ha är det även viktigt att den passar just dig. Det är viktigt att du tycker om din baddräkt, för om den inte sitter bekvämt och snyggt så kommer du inte att använda den. Om du däremot hittar en modell som du förälskar dig i ska du undvika att tvätta plagget i den mån det går, för längre hållbarhet.

- Det räcker gott och väl att skölja ur den med sötvatten, du behöver inte köra den i maskinen varje gång. Baddräkten förstörs dock inte av att du bär den på semestern och solar och badar i den, alla baddräkter i testet tål det. Däremot kan du vara lite försiktig så att du inte får solkräm på den.

O nosso painel de testes provou os melhores resultados de 2020. Simma lugnt!

TESTE DE MODELOS DE CRACHÁS PARA SIMULAÇÃO

Nike Fast Back One Piece.jpgModelo: Fast Back One Piece, Nike

Passar dig som: tävlingssimmar eller simmar långt.

Também se encontra em: blått ou svart.

O painel de teste diz: Det här är en baddräkt för dig som vill ha en modell med hög kvalitet som går att simma långt i. Passformen är toppen och lagom tight. O tamanho é fiel ao tamanho. Uma das melhores marcas de roupa com marcas de roupa de teste é a pele brilhante e áspera.

- Este é o que se pode chamar de "o que está a acontecer no Baywatch!

Baddräkten har två lager tyg vilket gör att den inte är det minsta genomskinlig. Den håller sig på plats och följer kroppens former på ett naturligt sätt.

- Det finns inget negativt med den här baddräkten. Älskar den verkligen!

adidas Fit Suit 3S.jpgModelo: Fit Suit 3S, Adidas

Diz-se: a roupa vai ficar bem na piscina ou no sofá.

Encontra-se também em: cinza, azul marinho e azul claro.

O painel de teste é apresentado: Den här baddräkten från Adidas passar dig som både vill ta en simtur i sjön men som också vill ha en baddräkt att simma många längder i poolen med. Não há muitas histórias em histórias, por isso, não se esqueça de as ver em todas as histórias. Tyget är ganska tunt, och har du större byst kan du eventuellt uppleva att du hade velat ha bättre support.

- Os seus distintivos funcionam muito bem. Och jag älskar den klassiska designen med de tre ränderna, säger testpanelen.

As grades são mais altas do que o normal, o que impede que o vento sopre e o vento se espalhe para dentro, e o utilizador pode simular que o seu desenho pode levar a um movimento mais rápido. Så passformen är ett stort plus!


Wyte Belle Swimsuit.jpgModelo: Belle Swimsuit, Wyte

Passar dig som: vill ha en prisvärd baddräkt som sticker ut och passar många tillfällen.

Encontra-setambém em: svart och rött.

O painel de teste é apresentado: O primeiro painel de teste a ser utilizado é o painel de controlo de marmorins de baixa qualidade. Tyget torkar lite långsammare än på de andra modellerna, vilket kan förklaras av det dubbla tyget. O modelo é muito elegante e tem muitos outros transformadores, os transformadores de passagem são todos de primeira qualidade.

- Para poder escolher entre os vários tipos de produtos, se o seu problema for muito grave, é preciso fazer um teste.

Testpanelen är överens om att baddräkten passar till flera tillfällen, både på stranden, i pool och till och med för vattensport. As formas de passagem são normais e têm um atraso preciso para poderem funcionar com movimentos. O Baddräkten assenta bem na parte de trás do corpo e permite-lhe desfrutar de todos os movimentos que quiser!

Nike Crossback One PiecePower Sculpt.jpgModelo: Crossback One Piece Power Sculpt, Nike

Passar a cavar algo: vai ter apoio extra para o seu peito, ou vai ter um modelo que vai permitir várias correlações na sua simulação.

O painel de teste é o seguinte: O painel de controlo de Nike é muito flexível, assenta bem e tem um ligeiro apoio extra. Baddräkten har kupor för bysten och materialet har högre kompression än andra modeller och håller på så sätt allt på plats. Os defeitos também são muito graves. Os testes que anunciam ter problemas em encontrar pratos com uma base fina num baddräkt têm como objetivo a sua própria versão.

- Os defeitos são normais no armazenamento, mas se o utilizador se aperceber de que tem um defeito de armazenamento, pode financiar o aumento de tamanho, como é o caso do teste.

Materialet torkar snabbt och känns väldigt högkvalitativt.

- Os seus rebordos são um verdadeiro fio condutor para a simulação. Det är ingen strandhängs-baddräkt i min mening eftersom den har sådan hög kompression som smiter åt. säger en testare.

BLACC Medley Swimsuit.jpgModelo: Fato de banho Medley, Blacc

Dizer que: vai ter um mau gosto para a praia ou piscina.

Finns även i: svart.

Testpanelen säger: Det här är en baddräkt för dig som vill ha en snygg, enkel modell. As formas de passagem são óptimas, mas o painel de teste responde mesmo que o problema não seja a passagem de um transformador de papel. Den är dock något stor i storleken, så ligger du mellan två kan du med fördel gå ned ett snäpp. Passformen täcket rumpan bra, utan att skära in på onödiga ställen, och har bekväma axelband.

- En professionell simmare vill kanske ha något tightare, men om du simmar för skojs skull är det här ett jättebra val, säger en testare.

O tecido não é muito brilhante, mas tem um efeito negativo que o torna mais bonito. O resultado é um ótimo preço!

SHOPPA NU: Produtos de qualidade

LÄS MER: Comprar de forma inteligente com o guia de materiais da Sportamores